• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Zonealarm

V

Vinz

Eey ppl,
Ik zal wel weer een vraag stellen die allang beantwoord is, maar ik niet kon vinde via de zoekfunctie.

Zonealarm blocked mijn internet delings mogelijkheid, zodra ik zonealarm uitzet, kan eht wel gewoon. Net zoals het praten via MSn mssenger (hulp!), wordt ook geblocked door ZA. Weet iemand antwoord, of hulp op deze 2 problemen??
 
Als je de "Internet Zone Security" op medium zet is er werkt ie perfect
 
Local Zone toewijzen ergens in een optie van ZA ? :)
Weet niet precies waar omdat ik dat programma niet gebruik maar weet wel dat die optie mogelijk is (weet dan welliswaar niet of dit in de PRO of in de normale versie kan .. of allebei, geen idee).
 
Je hbet in ZA twee zone's. Een Local Zone en een Internet Zone. En daar kan je los van elkaar het beveiligings niveau installen.

Dus het secrity-level van De Internet Zone op High en dat van de Local/Trusted zone op low. O0
 
ZoneAlarm is een goed product voor gebruikers zonder PC ervaring.

Hij blokkeerd alle zones in je pc en dat kan een nadeel zijn als je net als ik Symatec (Norton) hebt geinstalleerd. ZoneAlarm staat niet toe dat een Drive met Speeddisk (Symantec) wordt gedefragmenteerd

Installeer de producten van Symantec en je blijft volledig toegang houden tot de PC. Beginners: Laat ZoneAlarm je pc beschermen dit is een veilige toepassing

chris,
 
Terug
Bovenaan