Zonder proxy worden niet alle pagina's volledig weergegeven?

P

Prof-It

Wie kent dit, of heeft hetzelfde probleem?

Wanneer ik zonder proxy surf worden sommige pagina's niet volledig weergegeven (alleen een afbeelding van het kenmerkende kruis). Wanneer ik vervolgens de proxy inschakel is dit niet het geval en wordt de pagina wel volledig weergegeven; weet iemand waar dit aan kan liggen? ???

Grtx PI
 
Mijn ervaring is dat het gebruik van de proxy server alleen maar vertragend werkt. Ik gebruik geen proxy server en heb mijn cache op zo'n 16 Mb staan (helemaal uitzetten kan niet want dan wordt de pagina soms niet goed geladen). Als je een router hebt, dan is dat misschien het probleem. DNS problemen zijn al vele malen beschreven op dit forum maar als je de juiste DNS servers instelt dan heb je vrijwel geen problemen.
 
Ik heb de DNS servers ingesteld, echter gaf dit niet het gewenste resultaat. Zijn er misschien ook nog andere adressen die ik kan gebruiken?

Grtx PI
 
Draai je soms een programma om ads te blokkeren?

Dus als je Norton internet security of ZoneAlarm draait even de privacy settings aanpassen.
Als je gebruik maakt van een aangepaste "hosts" file, bv de "supertruk" die je kon downloaden van de KazaaLite site, deze even vervangen door de orginele en testen.


Algemene tips:
Bij vreemde problemen met je computer is het een goed idee om hem te scannen op ad- & spyware (adaware van lavasoft of search en destroy van spybot) en op virussen en wormen. Gebruik jouw up to date virussscanner of anders een online virusscanner bv met https://housecall.trendmicro.com/
 
Johnny,

Bedankt voor je reaktie maar het heeft in mijn geval niets uitgemaakt. Waarschijnlijk is mijn probleem van een andere aard.

Btw wat bedoelde je psies met een aangepaste hostfile? Dit zegt mij n.l. helemaal niets..

Grtx PI
 
Iedere windows versie heeft een zogenaamde "hosts" file hierin kun je de naam van een website zetten met het bijbehorende IP nummer. Windows kijkt altijd eerst in de hosts file voor het ip adres van een site voor hij het opvraagt bij een DNS server.
Je kunt deze hosts file ook "misbruiken" door er de namen van advertentie sites in te zetten en het (interne) IP nummer 127.0.0.1
Als er op een webpagina een link staat naar die advertentie site zal windows die stie zoeken op 127.0.0.1 en niets vinden. Resultaat geen advertentie. Of sexsite or whatever  jij blokt.

Een iets andere uitleg en de file is te vinden op https://www.museekster.com/index.html -> kazaa (bovenaan pagina) -> inleiding -> Supertrick (links in beeld)

Voor jouw probleen heb ik op dit moment verder geen idee of oplossing.
 
Bedankt, waardevolle info, hier kom ik wel verder mee :)

Grtx PI
 
Het laatst genoemde was het euvel, heb de hostfile vervangen door de kleine versie. Kazaa was dus degene die mij op het verkeerd been zette! Nogmaals dank.

Grtx PI ;D
 
Terug
Bovenaan