Zo zout heb ik ze nog nooit gevreten

V

Venzent

Vandaag een faktuur ontvangen van UPC waarop een telefoonmodem wordt gefactureerd (€ 431,98) die 30-12-2002 bij mij is opgehaald....FF bellen met UPC (d8 ik nog positief)......Zij kunnen niks in het systeem vinden over een afspraak voor het ophalen van de modem of wat dan ook. Ok, no problemo, ik heb nog het bonnetje van de monteur, dus das kazie. Moet ik wel ffies terugbellen waarheen ik hem kan faxen, en nu komt het:
Of ik het naar het postbusnummer in Leeuwarden wil sturen (per post dus !!!!!) Omdat dat sneller gaat dan de fax, zegtie :P Hahahahahaha. Ok, d8 ik nog, hij vergist zich, maar nee hoor, hij wist zeker dat de post sneller was dan een fax ;D......Ok, met de post dus. "en ter atentie van wie of welke afdeling kan ik hem versturen?" vroeg ik hem, terwijl een heerlijk gevoel door mijn lichaam sudderde bij de gedachte dat deze dag op geen 1 manier meer stuk kon. "O, dat hoeft niet hoor, dat weten ze daar wel", zegt de andere kant van de lijn heel vrolijk....."maar, maar, maar, wat zet ik op het begeleidende briefje dan?????" Vraag ik hem........."Dat hoeft niet meneer, dat komt vanzelf goed"......Ik heb hem verontschuldigd en gezegd dat ik op moest hangen want ik begon sterretjes te zien van de pijn in mijn buik.......Wat een dag........
 
C

ChelloBOY

Zou er zeker een leuke brief bij doen met al je gegevens. Anders heb je de kans dat het een en ander dus niet begrepen wordt en in de prullebak verdwijnt :(. Wel erg slechte zaak overigens dat er op zo'n manier wordt voorgelicht. Je kan toch niet een los bonnetje waarvan hij/zij niet eens weet wat erop staat laten opsturen!

Vreemd, vreemd, maar ik kan wel begrijpen dat je het niet meer hielt aan de telefoon ;D
 
N

namliaM

Ik zou toch zeker wel het origineel houden en een kopietje sturen.

Bovendien zeker MET brief en gedetaileerde uitgekauwde informatie er bij anders snappen die sjonnies van joep het zeker niet.

Suc6
 

Meeuw

Forum Gebruiker
Berichten
2.497
:) wat een enorme prutsers zijn het ook...
Je moet eigenlijk een bandrecorder gebruiken (eerst vragen of het mag) dan kan je het doen zoals ze zeggen en mochten ze het voor willen laten komen dan heb je 5 poten om op te staan :P
 
Bovenaan