Zo kan het ook!

L

LennertXL

Ik sprak zojuist iemand van UPC klantenservice. Had nog steeds geen abonnements-geld teruggevraagd voor het verkeerd afsluiten (chello i.p.v. dig. telefonie), half november. Ook gaf ik aan dat ik naast een week zonder chello, ook ruim een uur had moeten bellen met de helpdesk voordat het probleem boven water was. Ik krijg 23 euro gecrediteerd, dat is heel redelijk, zonder verder zeuren.

Hiermee heeft UPC een heel groot stuk vertrouwen teruggewonnen, wat was kwijtgeraakt door de ellende met digitale telefonie.

Het digitale telefonie schijnt nu beter te werken, ik hoop voor alle gebruikers dat dat zo blijft.

De moderators van dit goeie forum hebben me een aantal maal op de vingers getikt door mijn zeer negatieve uitlatingen over de digitale telefonie, mij zullen ze niet meer horen.

Greetz,
Lennert
 
hallo mensen,
er is net weer een dieptepunt bereikt bij chello
ik heb al tijden last van een modem wat telkens off-line gaat na diverse emails naar chello en het bellen van de help-desk(waar je niet wijzer van word)had ik het toch nog geprobeert om een keer te bellen.
had een beltegoed kaartje van 10 euro en je raad het al binnen 5 minuten leeg(kost maar 10 cent per minuut^plus kosten voor je mobiel,dan kom ik nog steeds niet aan 5 minuten),maar goed krijd een dan een dame aan de telefoon en krijg weer de standaart vragen bla bla modem aan uit firewall bla bla,op gegeven moment crashed haar systeem ze kan me dus niet verder helpen dus zeg ik (in de veronderstelling dat een help desk hulp bied bij een probleem)kunt u mi dan niet later terug bellen als u weer in u systeem kunt ,zegt die vrouw(nu komt het)DAT DOEN WIJ NIET en prompt verbinding verbroken,je gelooft dit toch niet zijn er meer mensen met deze ervaringen van de help desk.
laat het ons weten wnt ben nu zo boos dat ik wel een kruistocht tegen die hooghartige maffia wil beginnen.
thx
 
Mjah had laatst ook problemem met mijn modem...chello lag eruit en kwaliteit van de tv was echt bagger!
Die kerel kon me niet vertellen wat er was maar zou een monteur sturen die dan een week later zou komen! Daar heb ik dus ondertussen niks meer aan want alles werkt nu weer perfect! Op de helpdesk waren ze wel aardig maar je schiet er gewoon niks mee op als je ze belt...
 
Terug
Bovenaan