Ziggo werkt aan apps voor Android TV en Apple TV

Mooi! Werd tijd, kan ik eindelijk in oudupc gebied met alleen een ci module gebruik maken van ondemand en op mijn telefoon kijken omdat ik niet meer moet AirPlayen :) hopelijk duurt t niet te lang
 
Ziggo werkt aan app voor Android TV en Apple TV

Liberty Global heeft bij de Poolse aanbieder UPC een app voor Android TV en Apple TV aan klanten beschikbaar gesteld. Ook in Nederland werkt Ziggo achter de schermen aan uitbreiding naar andere apparaten.

In Polen kunnen klanten van UPC via het mobiele online tv-platform Horizon nu ook naar live tv-zenders en video on demand via een app op de mediaspelers Android TV en Apple TV kijken. Android TV wordt steeds vaker in televisies als Smart TV-platform gebruikt. Dit is onder anderen bij de merken Sony en Philips het geval.

bron: https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-werkt-aan-app-voor-android-tv-en-apple-tv/

Zal Liberty dit keer zijn woord houden?
 
Bijna 6 maanden verder en weinig nieuws, je hoopt toch als dit nieuws komt dat een release in 6 maanden wel moet kunnen. Ziggo webcare kon iig weinig meer info geven.
 
Bijna 6 maanden verder en weinig nieuws, je hoopt toch als dit nieuws komt dat een release in 6 maanden wel moet kunnen. Ziggo webcare kon iig weinig meer info geven.
Ik heb wel eens eerder gehoord dat bij voorbeeld validatie op een platform (Sony Playstation) dat sommige upgrades dat wel eens maanden lang kan duren voor dat het door de interne Quality Assurance afdeling afgehandeld wordt.

Dit hoeft niet perse aan Ziggo te liggen.
 
Ik snap dit niet, ziggo go werkt gewoon op bijna elk android ding, dus ook die chinese import dozen, minix dozen en sticks met android 4 t/m 8, enz. ik kijk hier al meer dan 1 jaar mee met ziggo go gewoon op een groot scherm, 42/50/60 inch. Ik sleep zelfs een stick mee naar hotels in de EU, wifi eraan en kijken maar, afgelopen week in brugge lekker tv gekeken.
 
Heb de Chromecast mee genomen, hotel wifi er aan en kijken maar
 
Terug
Bovenaan