• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo website offline?

Status
Niet open voor verdere reacties.
Even een stormloop op de site, wilde zelf ook mijn abonnement aanpassen, denk dat er meer mensen zijn die hetzelfde idee hadden.
 
ze waren zonet telefonisch goed te bereiken indien je nog steeds aanpassingen wilt doen :).
 
Nu mijn Ziggo niet bereikbaar, daar begon het vanochtend ook al mee.

Onderhoud aan onze website503Omdat we achter de schermen nog hard aan het werk zijn aan het samengaan van UPC en Ziggo, kun je op dit moment Mijn Ziggo niet in. Dat vinden we natuurlijk vervelend. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer via Mijn Ziggo te kunnen helpen.Kunnen we op een andere manier nu iets voor je betekenen?Bel dan gratis 1200 vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo of 0900 - 1884 (normaal tarief).
 
www.ziggo.nl werkt nu wel weer, maar "mijn ziggo" is wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten. In elk geval krijg je een nette pagina met de reden.

Edit: ik zie dat er al een tweede pagina met reacties is en mijn reactie nu dus dubbel is. :oops:
 
Het van de zotte dat "Mijn Ziggo" gewoon de hele dag "even" uit de lucht is.
 
hoezo dit had je kunnen verwachten? Ziggo had dit kunnen verwachten en dus in hadden ze voorzorgsmaatregelen moeten treffen.

Proleem niet bij de consument neerleggen.
 
Gaat steeds beter, inlog staat er nu weer maar nu kan ik niet inloggen omdat mijn gebruikersnaam 2x in gebruik is.

Tja mijn broertje woont in Upc gebied en ik in Ziggo, goh dus vreemd. Maar ik kan dus geen nieuw account aanmaken met mijn klantnummer want dat herkent hij niet.

Goed voorbereid Liberty Global. Wat een drama zooi terwijl ik altijd tevreden was over Ziggo.
 
Wat bedoelt Ziggo met de term Connect & Play? USB aansluiting via je groene kabel? Ha [emoji14] Of gewoon een marketing term? Want volgens mij heten de alles in 1 pakketten gewoon nog alles in 1.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan