• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo Webmail en Firefox.

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

LeendertKip

Ik heb al enige tijd een irritant probleem met Webmail via Firefox. Webmail wordt regelmatig geblokkeerd op het moment dat ik het open met Firefox. Ik krijg een volledige pagina waarin staat dat Ziggo mijn Webmail blokkeert omdat ik niet de juiste versie van Firefox gebruik. Een paar keer met Klantenservice gebeld en uiteindelijk het volgende verhaal: Ziggo Webmail ondersteunt Firefox, schrik niet, tot v. 17 (!!). En dat terwijl ze er op die waarschuwingspagina op wijzen dat de laatste versie gebruikt moet worden. Dat is momenteel 32.0.2. Ik heb kort geleden nogmaals gebeld. Men geeft geen inhoudelijk antwoord, dus: zoek het lekker zelf uit! Omdat ik bij voorkeur Firefox wil blijven gebruiken en me niet door Ziggo wil laten dwingen om een andere browser te gebruiken, heb ik een soort 'tussenoplossing' gevonden. Op het moment dat Webmail geblokkeerd wordt doe ik het volgende: Ik installeer v. 30.0UK zonder de huidige versie te de-installeren. Met deze versie is de blokkering opgehe- ven. Vervolgens installeer ik weer de huidige versie. Dat helpt voor zolang het duurt, dan kan variëren van 1 tot 2 weken. Al met al bijzonder irritant. Zijn er meer Webmailgebruikers die dit probleem ondervinden?
 
Ik denk eerder dat een bepaalde browser extensie roet in het eten gooit. Anders zou dit een wijdverbreid probleem zijn, gezien het ruime gebruik van Firefox.

Overigens is versie 17 van november 2012 (link), dus zo oeroud als het nummer suggereert is het ook weer niet.
Windows 7 is ouder. :)
 
Hi Briolet, Ik heb geen verstand van browser extensies dus wordt het moeilijk om te bepalen wat de oorzaak is. Daarbij komt dat het fenomeen regelmatig optreedt maar altijd onverwacht, met tussenpozen van 1 of twee weken en niet simpel te testen. Ik zou niet weten wat er aan te doen is. Maar misschien komt er nog iemand op een idee.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ziggo webmail werkt bij mij uit de kunst, ik gebruik Firefox 33.0 Bèta. Ik vrees dat er bij jou een addon / extensie in de weg zit.

-
 
Ziggo webmail werkt bij mij uit de kunst, ik gebruik Firefox 33.0 Bèta. Ik vrees dat er bij jou een addon / extensie in de weg zit.-

Bedankt voor jouw reactie. Op zich werkt Firefox goed, op dit moment 32.02 en ik kan niet bepalen of een addon/extensie dit veroorzaakt. Is ook moeilijk te testen omdat het probleem met enige regelmaat maar onverwacht optreedt. Béta's gebruik ik niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan