Ziggo, wanneer gaan de Erotiek zenders naar HD ?

terrestrial

Forum Gebruiker
Berichten
3.080
Digitale TV
  1. Ziggo
Om het nog maar is een keer aan te kaarten, waarom zijn de Erotiek zenders niet naar HD omgezet ?

Men betaald daar 12,50 p/mnd voor en dan zit je tegen verschrikkelijke bagger beeldkwaliteit aan te kijken. Het lijkt wel of jullie geen klanten willen voor dat pakket of er lacherig over denken, ach het is sex dat verkoopt toch wel.

Ik heb bij concurrent KPN gezien dat het gehele erotiek aanbod in uitstekende HD kwaliteit beschikbaar is. Ik weet dat alle zenders die jullie in SD doorgeven vanaf de bron in HD kwaliteit beschikbaar zijn. Nullbytes zijn er ook zat dus ruimte gebrek is er niet. Kortom wanneer wordt dit opgelost.?
 
Gewoon lekker op je pc kijken. Schermen van meer dan 55" en dan ook nog in HD zorgen alleen maar voor een groot minderwaardigheid complex. :o
 
sommige zijn al in HD toch ?

Alleen penthouse is in HD

Gaat er toch niet voor betalen, staat genoeg op internet
Gewoon lekker op je pc kijken. Schermen van meer dan 55" en dan ook nog in HD zorgen alleen maar voor een groot minderwaardigheid complex. :o

Daar gaat het niet om, als je het doorgeeft en denkt te verkopen bied het dan aan in de juiste kwaliteit, anders kun je het net zo goed niet doorgeven.
 
Als ik mijn slaapkamer deur open doe zie en hoor ik het soms in 8k Dolby Atmos surround etc. Soms lijkt het zo echt of ik er zelf bij ben ;D

Leuk maar dit soort reacties hebben we niks aan.

Maak je niet druk, ik beschik over meer erotiek content dan jullie ooit in je leven zullen zien, waaronder meer dan 200 lineaire erotiek kanalen. Daarnaast komt erotiek en andere content automatisch op voorkeur binnen rollen. Ik speelde dit 20+ jaar geleden al af op de beeldbuis TV met Xbox Media Player toen niemand nog gehoord had van streamingsdiensten.

Maar dan nog blijft het schandalig dat duur betaalde content door Ziggo in waardeloze sd kwaliteit wordt aangeboden, als het film/sport zenders betrof had ik hetzelfde geschreven. De Ziggo klant verdient HD kwaliteit.!
 
Terug
Bovenaan