Ziggo Vodafone nu al bezig met het netwerk van de toekomst

Opteron-pv

Forum Gebruiker
Berichten
529
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Wij zullen volgend jaar heel Utrecht overzetten op DOCSIS 3.1 en dat daarna in een paar jaar landelijk uitrollen over ons hele netwerk, dat tussen de 92 en 93% dekt. Dat moet de klant naast gigasnelheden ook een naadloze ervaring met mobiel opleveren

Toch wel knap dat iemand die een bedrijf leidt er zo'n zooitje er van kan maken opeens is mobiel ook afhankelijk van Docsis 3.1 ?
Het is dat je nergens anders naar toe kan want de andere zijde is ook net zo slecht als Ziggo, het zou strafbaar moeten zijn ....
 
Volgens mij staat er het woordje "naast" in de tekst. Je hebt zelf een verband gelegd tussen Docsis 3.1 en mobiel wat er dus niet is.
 
En Totaal TV gebruiken voor dit soort artikelen is sowieso belachelijk. Ze etaleren enkel wat hun oortjes hebben opgevangen en daarvan enkel wat ze snappen. En dat is eigenlijk al teveel... of nietszeggend natuurlijk... kan ook :gestoord:

:>
 
Totaal tv, zou verboden moeten worden, ze nemen alles wat ze in de wandelgangen opvangen voor waar lijkt het wel ;)
 
Ik heb gelezen dat Linda de Mol eigenlijk voor Ziggo werkt... maar om haar bestaansrecht te geven, hebben ze haar bij Net5 gepositioneerd.


*Dat las ik op TotaalGelul... :>
 
Nog sterker, John de Mol bestaat helemaal niet, is een VR persoon in het leven geroepen door de Bilderberggroep
 
Verstandig dat Ziggo nu al bezig is met het netwerk van de toekomst waarop naast Ziggo ook ruimte voor andere providers zal zijn. Het gaat helemaal goed komen.
 
Terug
Bovenaan