Ziggo verdubbelt hoeveelheid zenders voor iOS- en Android TV apps

Status
Niet open voor verdere reacties.

commander

Administrator
Berichten
85
Ziggo heeft zojuist het volgende persbericht gepubliceerd:Ziggo verdubbelt hoeveelheid zenders voor iOS- en Android TV apps
Nieuw design en meer mogelijkheden
Utrecht, 17 oktober 2012

Ziggo heeft vandaag een vernieuwde, meer uitgebreide iOS-versie (3.0) van de Ziggo TV app live gezet in de App Store. Versie 3.0 voor Android-apparatuur werd eerder al op 26 september gelanceerd. Gelijktijdig met de lancering van de nieuwe versie voor iOS is het aantal live te bekijken zenders voor zowel iOS als Android uitgebreid van 14 naar 24 voor klanten met TV Standaard, naar 27 voor klanten met TV Plus en naar 28 voor klanten met TV Extra. Behalve de uitbreiding van het aantal zenders heeft Ziggo ook de integratie met Twitter verbeterd. Zo kun je nu binnen de app onder andere gebruik maken van de Twitterswipe-functie. [FONT=&quot]Via die functie kun je swipen door de actuele Tweets over het TV-programma waar je naar kijkt. Met deze veranderingen komt Ziggo tegemoet aan de wensen van zijn klanten die via smartphones en tablets gebruik maken van Ziggo's diensten. De app is gratis maar om live TV te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over televisie en internet van Ziggo en het apparaat eenmalig registreren via Mijn Ziggo.[/FONT]

Live TV kijken in hoge beeld- en geluidskwaliteit
Er kunnen per huishouden maximaal 5 verschillende apparaten geregistreerd worden en er kan tegelijkertijd op maximaal 3 verschillende apparaten naar Live TV gekeken worden. De Live TV-functie van de Ziggo TV app werkt op de iPad 1, 2 en 3, de iPhone 3 GS of hoger en de iPod Touch van de 3e of 4e generatie met iOS 4.3 of hoger. Daarnaast werkt de eerder gelanceerde Android-versie op smartphones met Android 2.3 of hoger en tablets met Android 3.0 of hoger.* Vooralsnog kan de klant alleen in en rondom zijn eigen huis kijken. Ziggo geeft streams in hoge kwaliteit door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,5 Mb/s voor de tablets en van 200 tot 800Kb/s voor smartphones.

* Het kan enkele dagen duren voordat de nieuwe zenders op alle Android-apparaten zichtbaar zijn.


Uitbreiding van het aantal zenders
Het aantal zenders dat de klant kan ontvangen is afhankelijk van het TV abonnement van de klant: 24 voor klanten met TV Standaard, 27 voor klanten met TV Plus en 28 voor klanten met TV Extra.Zender
TV pakket
Nederland 1 - TV Standaard
Nederland 2 - TV Standaard
Nederland 3 - TV Standaard
RTL4 - TV Standaard
RTL5 - TV Standaard
SBS6 - TV Standaard
RTL7 - TV Standaard
Veronica -TV Standaard
Net5 - TV Standaard
RTL8 - TV Standaard
National Geographic Channel - TV Standaard
Eurosport - TV Standaard
BBC 1 - TV Standaard
BBC 2 - TV Standaard
Discovery Channel - TV Standaard
AnimalPlanet/TLC - TV Standaard
Disney Channel - TV Standaard
Comedy Central - TV Standaard
CNN - TV Standaard
Eén - TV Standaard
CANVAS -TV Standaard
MTV - TV Standaard
Ziggo Xite - TV Standaard
Ziggo TV - TV Standaard
Eurosport 2 -TV Plus
Nick Jr.- TV Plus
Humor 24 - TV Plus
Comedy Central Extra - TV Extra

Delen met anderen
Mensen willen graag hun ervaringen delen met anderen en tegelijkertijd weten wat hun vrienden en kennissen ervaren hebben. Om die reden heeft Ziggo veel aandacht besteed aan de integratie van die mogelijkheden in de Ziggo TV app. Zo kun je bij het kijken naar een programma met één druk op de Twitter-knop live zien wat er over dat programma getwitterd wordt. Wil je zelf anderen laten weten waar jij naar kijkt of wat je van een programma vindt, dan gaat dat eenvoudig in de Ziggo TV app via Twitter, via Facebook of via e-mail.


Programmagids met meer dan 160 zenders
Ziggo TV biedt de gebruiker een programmaoverzicht van meer dan 160 zenders. Het overzicht loopt tot maximaal een week vooruit en de zenderlijst en de volgorde van de zenders is naar eigen voorkeur aan te passen, ook op basis van televisieabonnement. Je kunt zoeken op genre of trefwoord. Bij elk programma wordt een omschrijving verstrekt en wil je anderen op een bepaald programma attenderen, dan druk je eenvoudig op de knop 'delen' waarna je automatisch via e-mail of Twitter het bericht verstuurt of op Facebook plaatst.

Om niets te missen geeft de applicatie dagelijks een aantal kijktips en kun je als gebruiker zelf een alarm instellen voor je favoriete programma's. Standaard heeft de TV-gids het uiterlijk van een Elektronische Programma Gids (EPG) waarbij de programma's op tijd gesorteerd worden. De gebruiker kan er echter ook voor kiezen per zender of op genre door de gids te bladeren. Programma's die live te bekijken zijn, kunnen ook vanuit de Elektronische Programmagids meteen gestart worden.

Alle televisienieuwtjes op een rij
Televisieprogramma's en televisiepersoonlijkheden maken of "zijn" zelf aan de lopende band nieuws. Of een programma goed of slecht bekeken wordt, een presentatrice stopt of een acteur een nieuwe rol in een soap krijgt, daar wordt druk over geschreven. Ziggo TV Gids brengt al dat nieuws dagelijks op je tablet.


Overzicht van Ziggo On Demand titels
Ziggo heeft een On Demand-catalogus van honderden actuele films, series en muziekfilms, die continu vernieuwd wordt. Met de Ziggo TV app kun je op je gemak binnen de catalogus zoeken op genre of op trefwoord. De film of serie van je keuze kun je via een interactieve ontvanger van Ziggo op je televisie bekijken.
 

fredgroes

Forum Gebruiker
Berichten
201
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
app in de Google Play store is nog steeds van 15 oktober?? Maar ik zie wel meer zenders dan normaal. Vanavond op mijn ziggo verbinding is kijken wat er wel en niet bij is gekomen met mijn tv extra abbo
 

Zigmund

Forum Gebruiker
Berichten
1.078
Oh zo jammer is het dat het VOD-deel (nog) niet werkt. Dat zou een uitkomst zijn voor mensen met een CI+ slot op hun tv. :no:
 

Olga.P2000

Forum Gebruiker
Berichten
937
Extra zenders

Ik ben vooral blij verrast met Comedy Central Extra. Ik ben zowat de enige in huis die ernaar kijkt en wij hebben maar 1 TV. Dus nu hoef ik niet meer te smeken om naar Net 5 maar op iPad te kijken zodat ik naar Comedy Central Extra kan kijken. :pompom:

Verder vind ik het een fantastische update, alles ziet er stuk beter uit en gids werkt sneller. :applause:

Nu nog de mogelijkheid om buitenshuis te kunnen kijken: ik zie werkelijk niet waarom niet!? Je moet nu met je inloggegevens van MijnZiggo inloggen. Dan weet de app meteen wie je bent en welke abo je hebt.
 

Jake58

Forum Gebruiker
Berichten
120
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Vanmiddag de nieuwe update van de Ziggo App binnengehaald voor mijn Ipad2 en gelijk uitgeprobeerd. Het werkt perfect. :applause:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan