Ziggo update: ontvanger ontregelt,

Status
Niet open voor verdere reacties.

badhuis

Forum Gebruiker
Berichten
16
Bedankt voor uw bericht van 23 januari 2015. U geeft aan dat de favorieten op uw Cisco HD Recorder niet bewaard worden.(na de up-date van Ziggo)
Ik heb het op een Cisco apparaat bij ons geprobeerd en hier blijft de favorieten gewoon bewaard.Mogelijk is bij u het apparaat vastgelopen, een geheugen foutje zeg maar wat simpel te verhelpen is door het apparaat even helemaal uit te zetten. Achterop de Cisco ITV HD Recorder 8485 (zwart) zit een schakelaar om de stroom helemaal uit te zetten. Wanneer u deze uit gezet heeft, wacht dan even 10 a 20 seconden en dan kunt u de schakelaar weer aan zetten.
Het kan enige tijd duren 2 a 5 minuten voordat hij weer helemaal opgestart is. Controleer nu of de favorieten als u deze opnieuw ingesteld heeft, wel bewaard blijven. (Dus niet)
Lukt het nu nog niet, dan is helaas het geheugen van de Cisco recorder welke u heeft niet goed meer en is dit niet meer op te lossen helaas. (en daar kan ik het dan mee doen)
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan beantwoorden wij deze graag via https://ziggo.nl/klantenservice. (nee, dat heeft toch geen zin...)
vriendelijke groet

Goh, wel toevallig dat mijn Cisco na de update van Ziggo nu stuk is en dat dit toevallig alléén ligt aan mijn HD-recorder en niet veroorzaakt is door de update van Cisco. Hoe verschuif je het best de problemen naar de gebruiker en neem je als organisatie geen verantwoording. Zo dus….
Erg jammer dat er nauwelijks concurrentie is en dus geen keus voor de consument.
Ik zal dit verhaal in ieder geval ook bij Radar zetten, hopelijk zijn er meer klachten die op deze wijzer worden afgedaan, dan kan Radar er voor de zoveelste keer aandacht aan geven.
 
Cisco 8485 DVB

Heb hier het zelfde probleem, Maar na lang aanhouden wordt me geheel kosteloos een nieuwe toegezonden moet er wel een week op wachten,
Ze wilden in eerste instantie alleen een nieuwe ontvanger geven en moest als ik een soortgelijk apparaat wilde het verschil bij leggen en heb gedreigd met de consumentenbond en hoppa er gaat een wereld voor je open.
gr. martin
 
Lijkt mij maar het beste om dat te doen, direct naar de consumentenbond stappen. Had eigenlijk gehoopt dat Ziggo geleerd had en klantgericht, dit uit zich zelf zou aanbieden. Bedankt voor de reactie
 
Zo moeilijk is het toch niet?

Beste Badhuis,


Bij deze wil ik laten weten dat ik speciaal een account heb aangemaakt om te reageren op je topic.

Er wordt hier weer eens niet verder gekeken dan dat de neus lang is. Jij geeft aan dat het aan Ziggo ligt (Goh, je zal eens zelf wat proberen) omdat 'Ziggo' een update heeft gedaan op de cisco.

1. Cisco beheert haar eigen updates, en zend deze door via het signaal dat geleverd wordt via Ziggo.
2. Denk je nou ècht, dat als het aan de update lag, dat jij dan de enige bent met het probleem? Even ter informatie : Een update op decoders is landelijk. Als ik jouw topic lees zou het moeten betekenen dat IEDEREEN met een cisco recorder nu deze storing heeft, wat uiteraard niet het geval is. (Maar hè, we willen zelf geen moeite doen, dus het ligt aan Ziggo!) Mogelijk zit er een probleem in de harde schijf/instellingen van de recorder (die wellicht door de update ontstaan zijn want ja, problemen komen nou eenmaal onverwachts) die opgelost kan worden dmv de fabrieksinstellingen te herstellen. Lukt dit niet, en blijft het probleem bestaan, wordt er gekeken naar de garantieperiode van het apparaat. Als deze 2 jaar om zijn, is het een eigendom van u. Dit is niet alleen bij Ziggo zo, bij alle providers.
3. Vervolgens geeft de medewerker van Ziggo advies om voor verdere vragen even de website te benaderen waar veel info maar ook een telefoonnummer te vinden is voor de klantenservice, met als jouw reactie : "Nee, dat heeft toch geen zin". Wat een belachelijke statement. Denk jij dat als de klantenservice van Ziggo "geen zin" zou hebben, de mensen uberhaupt nog overwegen daarheen te bellen? De lijn is volop bezet, en heb van veel naasten en familieleden vernomen vaak prettig en correct geholpen te worden. Ik heb zelf ook een aantal keer telefonisch contact met Ziggo gehad en werd uitermate snel en vlot geholpen.

En als laatste *tromgeroffel* nummertje 4.

4. : Goh, laten we radar er maar bij halen. Ik heb zelf al heeeel veel aan mijn probleem gedaan (stroom eruit en erin, wow)*veegt sarcasmedruppels weg*
Wat is het toch met dit soort uitlatingen? Waarom is de Nederlander zo belachelijk snel ontevreden. Waarom proberen we zelf niks meer? Waarom kunnen we het probleem nooit een keer bij onszelf neer leggen maar ligt het AL-TIJD aan de provider (de de update niet eens hebben gemaakt:oyeah:)

Bij deze het advies om een keer zelf wat te proberen in plaats van een onrealistisch verwachtingspatroon te hebben van een provider. En mocht er een probleem zijn, probeer dan zelf ook mee te helpen om het op te lossen. Bovendien is het jouw abonnement, en heb jij er last van. Ja, Ziggo is verantwoordelijk voor de diensten en je betaald er goed geld voor. Compleet mee eens. Maar een probleem ontstaat soms nou eenmaal, en een provider zou het zeer op prijs stellen als er SAMEN naar zo'n probleem gekeken kan worden.

Veel succes met het informeren van Radar, je zal niet ver komen.

Mvg, een ziggo klant met redelijk denkvermogen.
 
Goh, wat een verhaal. Ik heb het ook maar niet helemaal gelezen daar het overduidelijk een reactie is van een Ziggo-chef.
Als ik nu de enige was met het probleem...gelukkig heb ik ook andere reacties ontvangen die een en ander voor mij bevestigen.
En de up-date alleen door en voor Cisco??? dacht het niet. Heb ook de telefonische help-desk van Ziggo aan de lijn gehad die heeft bevestigd dat er een up-date uit was gegaan. Samen met hem heb ik die nog een keer binnengehaald op de ontvanger, het gaf geen verschil. Maar belangrijker, de helpdesk-medewerker zelf gaf aan dat er best foutjes in de up-date konden zitten (bugs) en dat zij deze verzamelden om bij een volgende versie dat weer te verhelpen.
Dus..als je begint te brullen moet je wel eerst weten hoe het écht in elkaar zit.
Of...jij moet je medewerkers bij Ziggo beter instrueren......
 
@Badhuis,

Ik een ziggo chef? Laat me niet lachen. Denk je trouwens dat een Ziggo chef tijd zal nemen om op een forum zo'n bericht achter te laten?

En achteraf toch maar de klantenservice gebeld? Helpt stiekem dus wel he.
En als je het bericht misschien helemaal af had gelezen, had je gezien dat ik aangaf het inderdaad aan de update zou kunnen liggen. Update opnieuw opgehaald gaat het uiteraard niet oplossen aangezien daar de fout inzit? Maar je hebt blijkbaar verstand van de zaak dus je zal het allemaal wel weten.

Nogmaals : Fabrieksinstellingen, werkt dat niet, wachten op volgende update.

Ciao.
 
sisco

Ik wil niet zeiken op dit forum maar ziggo geeft zelf toe dat de update de hd recorder vernield
 
Dit kan inderdaad kloppen heb ooit vernomen dat er meerdere problemen zijn met de cisco na updates, volledig terrechte topic ook.

Ging alleen in op het topic omdat er weer zo negatief gesproken wordt over de provider, terwijl zij voor zover ik het weet juist willen dat alles goed zit bij de klant oftewel ons. Het is logisch dat het frustratie opwekt (heb ook flink wat gezeik gehad met ziggo, gelukkig opgelost)
 
ontvanger Defect??

Hier heb ik ook problemen na de beroemde/beruchte wijziging, mijn Cisco 8455 ontvanger werkt maar ten dele een aantal zenders wel en een aantal zenders niet.
Geeft de melding smartcard defect, maar als ik mijn smartcard in mijn Humax stop heb ik perfect beeld op alle zenders.

De Cisco kan toch niet zomaar van de ene op de andere dag " gedeeltelijk " stuk gaan??.
Eergisteren werkte hij nog perfect met de oude instellingen

rarara
 
Hier heb ik ook problemen na de beroemde/beruchte wijziging, mijn Cisco 8455 ontvanger werkt maar ten dele een aantal zenders wel en een aantal zenders niet.
Geeft de melding smartcard defect, maar als ik mijn smartcard in mijn Humax stop heb ik perfect beeld op alle zenders.

De Cisco kan toch niet zomaar van de ene op de andere dag " gedeeltelijk " stuk gaan??.
Eergisteren werkte hij nog perfect met de oude instellingen

rarara

Heb weer eens een uur aan de telefoon gehangen, 3 personen gesproken.
Nu krijg ik een brief thuis om de ontvanger naar een reparateur op te sturen, vervelend allemaal, als de Cisco gerepareerd kan worden dan gebeurt dat anders krijg ik een nieuwe ontvanger. Ik hoop niet dat het allemaal erg lang duurt

vervelend allemaal
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan