• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

ziggo ubee/dlink/netgear/ps3 probleem

  • Onderwerp starter stralendorff
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

stralendorff

dlink/netgear wgr614v6/ps3 vraag

hallo

ik heb sinds kort een ps3 gekocht en nu wil ik een beetje online spelen maar ik heb een nat type strict en heb al het een en ander geprobeerd en gebeld met Ziggo maar het wil niet lukken en ziggo wist het ook niet en hebben ze me hier heen verwezen.

ik heb beneden een dlink router, die is via een internet kabel verbonden aan een router (netgear wgr614v6) boven in het huis en op de netgear heb ik mijn ps3 draadloos verbonden.

nu heb ik in de netgear de ps3 een dmz ipadres gegeven zodat die verbinden dan niet beveiligt was maar dat hielp niet, toen heb ik het net port forwarding geprobeerd en hielp ook niet.

als ik de ps3 verbind met een internetkabel aan de dlink heb ik wel een type 2 verbinding maar is de upnp niet beschikbaar terwijl die wel aangevinkt staat in de router zelf.

kan iemand mij aub helpen ik snap er niks van :thumb up:
 
hallo

wij hebben thuis internet, bellen en tv van ziggo en hebben daar een ubee modem bij gekregen en een dlink router, de ubee modem is via een internetkabel gelinkt naar de dlink router die beneden staat en die is via een internet kabel verbonden met de netgear wgr614v6 router die 2 etages omhoog staat en daarop is de ps3 draadloos verbonden die in dezelfde kamer staat.

alleen nu heb ik een probleem dat hij met call of duty black ops 2 een nat type strict aangeeft.
en als ik de verbinding test via de ps3 zelf dan krijg ik wel een ip adres, wel toegang tot ps3 netwerk, en upnp is beschikbaar en dan nat type 3

kan iemand mij uitleggen wat ik moet doen om hem open te krijgen? het liefst stap voor stap zodat ik het in 1x gefixt heb zegmaar want ik heb nu op internet gezocht en verschillende toepassingen gedaan dmv verschillende info bijelkaar te voegen maar kom er niet uit, me xbox draaide altijd goed met nat type open ma de ps3 krijg ik het niet voorelkaar :giveup:
 
De ubee modem is van ziggo
De dlink router is van ziggo
De netgear wgr614v6 is een ouwe van @home
 
die is via een internet kabel verbonden met de netgear wgr614v6 router die 2 etages omhoog staat en daarop is de ps3 draadloos verbonden die in dezelfde kamer staat.

Als je PS3 in de zelfde ruimte staat als de router zou ik 'm bedraad aansluiten.
Een route achter een router kan problemen opleveren. Zeker als allerlei instellingen in de routers elkaar tegen werken. Een switch en accesspoint zou beter zijn.

Je moet in iedergeval alle functionaliteit (DHCP, Firewall etc) uitzetten op de 2de router. Voor de link naar de DLink niet de INTERNET Poort gebruiken maar een van de 4 andere poorten, (op de netgear dus) de netgear voorzien van een vast IP adres in de homerange.
 
probleem met playstation netwerk mislukt

hallo

ik heb een playstation 3 maar ik kan het niet verbonden krijgen met het playstation@netwerk hoe los ik dit op

groetjes eric
 
ericoverduin
ik heb een playstation 3 maar ik kan het niet verbonden krijgen met het playstation@netwerk hoe los ik dit op

Hier al eens gekeken?
Code:
https://nl.playstation.com/ps3/support/network/detail/linked225467/item382408/Je-netwerk-instellen/
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan