Ziggo Sport Totaal Go alle kanalen via de pc, alleen internet aansluiting heb.

Ja, eventueel te kijken via Ziggo Sport Totaal app en afhankelijk van beeldformaat in hoge resolutie (automatisch schakend).
 
Ja zoals het er staat alle kanalen live etc, kwaliteit is iig nog jaren 2005 met 720p als max reso(of is dat al aangepast?).

Edit//
Even gepikt van andere forum volgens ziggo:
Helaas is dit niet mogelijk. De kwaliteit is inderdaad maximaal 720P
 
Los daarvan... 720p is scherp genoeg. Ziggo verpest het zelf door bij de bron al te comprimeren. Beeld is ook op TV lang niet meer zo scherp als een paar jaar geleden. Rode scherpe randen vervagen al snel en als je pech hebt zijn de rode letters (IN PIT bijvoorbeeld) al minder te lezen.
 
Ik kijk het via Sony Full-HD tv 40 inch, met een NUC8i5, ik ga het proberen, ik weet uit ervaring als ik op Youtube 720p kijk niet zo scherp is als een 1080p. bedankt voor de antwoorden.
 
Youtube 720p is ook niet vergelijkbaar met 720p lineair op TV.
Het zou geen verschil mogen maken, maar dat is er wel.
 
Ik zou niet weten wat het verschil veroorzaakt... maakt mij ook niet veel uit, ik kijk liever geen YouTube op de TV, daar heb ik een PC, tablet en smartphone voor.
 
Valt tegen, reclame aan het begin, dito in een Golf wedstrijd(direct opgezegd), matig beeld(niet scherp), live kijken kan alleen met Firefox, gemist kan alleen met Edge, Firefox blijft bufferen, met Edge live kijken gaat niet, blijft bufferen.
Vandaag wou ik de The Master terug kijken(van zondag), stopt op de helft.
Ben ook GolfTV aan het uit proberen(scherp beeld-1080p), zend alleen de PGA tour uit, zonder Dell Technologies Match Play/The Masters, nog een paar, kost € 9,- per maand, je kan alleen met Creditcard betalen.
Eurosport Player(wielrennen/snooker) vind ik een beter beeld geven, valt beter naar de kijken dan Ziggo Go met een 43 inch 4K TV(IPS)-2560x1440, je kan in Demand kiezen zonder reclame-inclusief zonder commetaar(af en toe Engels commetaar) met reclame, heb me voor een jaar geabonneerd-aanbieding € 20,-.
 
Oh, je hebt de Windows app niet gebruikt?
Vreemd dat het bij mij (via KPN en ook met Chrome) gewoon goed werkt... scherp beeld duurt even, maar werkt.
 
Terug
Bovenaan