Ziggo ruimt oude pakket Alles-in-1 Extra Power op

mokum64

Forum Gebruiker
Berichten
1.378
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
Ik ontving vanochtend een email van Ziggo dat ze mijn oude Alles-in-1 Extra Power (incl. 'gratis' Film1) gaan omzetten naar Internet Complete en TV Max. Daarbij houd ik Film1 gratis schrijven ze in de vorm van een 100% korting hierop. Maar toch begrijp ik het niet helemaal. De naam "Internet Complete en TV Max" is niet de naam van een bestaand pakket. De mail is wat dat betreft onduidelijk. Zetten ze me nu om naar een nieuw alles in 1 pakket of naar 'losse' producten? Zijn er meer abonnees met het oude Alles-in-1 pakker die deze mail van Ziggo hebben gehad? Hieronder het belangrijkste stuk tekst uit de mail die ik ontving:

We hebben zorgvuldig naar uw huidige pakket gekeken en uit ons opgefriste aanbod kozen we het pakket dat er het meest op lijkt. Ons voorstel is: Internet Complete en TV Max.
We vatten de belangrijkste punten voor u samen:
Televisie

 • Aan de inhoud van het Movies & Series XL pakket verandert niets.
 • Dat pakket staat nu wel als onderdeel van uw abonnement op de factuur.
Film1
 • Film1 staat nu als los pakket op uw factuur, de inhoud verandert niet.
 • Plus een 100% korting op Film1: dus u kijkt het nog steeds gratis.
 • Deze korting blijft geldig tot u het abonnement opzegt of wijzigt.
Internet
 • Uw internet blijft even snel als het was. Downloaden doet u met 250 Mbps.
 • En uploaden gaat met 25 Mbps.
Bellen
 • Aan uw telefoonabonnement verandert niets. Alles blijft zoals u gewend bent.
Prijs
 • De prijs van uw pakket gaat omhoog met € 2,45.
 • De factuur na 4 augustus 2019 is daarom anders dan anders:
 • Het 'oude' pakket betaalde u vooruit en wordt verrekend het met nieuwe pakket.
 • Meer lezen? Kijk op ziggo.nl/factuurvragen onder tabje Abonnement gewijzigd.

Ik begrijp uit deze tekst dus niet of ze me gaan omzetten naar een ander Alles-in-1 pakket. De naam 'TV Max' zie ik nergens op de Ziggo website staan; maar ik neem aan dat ze bedoelen dat ze me gaan omzetten naar het pakket Alles-in-1 Complete + Ziggo Movies en Series XL.
Onduidelijke mail vind ik.

Het voordeel hiervan lijkt me wel dat ik straks de nieuwe Mediabox Next kan vragen zonder mijn pakket/abonnement te hoeven aanpassen en dus mijn 'gratis' Film1 te moeten opgeven.
 
Dat is ook wat je krijgt: Alles - 1 - Complete met extra TV pakket XL. Een samengesteld pakket kan op dit moment nog niet met de NEXT. En die allerlaatste opmerking over Film1 zou ik eerst goed navragen voordat je de NEXT besteld.
 
Ik had ook Alles-in-1 Power tot december vorig jaar, maar dat werd omgezet naar Internet & TV complete en idd apart hierna korting op dat pakket. Geen idee waarom maar prijs en zenders etc. bleven gelijk dus was alleen een naamsverandering, ging ervan uit dat het voor de administratie van Ziggo was. Omdat ik de Next wilde hebben gekeken wat mogelijk was en Film 1 maar laten vallen en series XL 1e 6 maanden 'gratis' genomen. Heb ook een Vodafone abbo dus Sport of XL kan ik switchen per maand.

Als je de Next neemt weet ik niet wat er zal gebeuren met je pakket toen ik switchte was er niks mogelijk maar wie weet in de toekomst....Kan zijn dat je dan wel weer aan een jaarcontract zit, dat is nu niet het geval.
Ik vraag me af hoeveel variatie ze gaan geven want ik denk dat ze van al die verschillende varianten af willen die er door de fUPC en fZiggo zijn ontstaan.

Je hebt momenteel keuze uit 3 alles in 1 pakketten. Namelijk Start, Complete en Max.
Start valt af neem ik aan.
Complete is niet met Series XL dat is Max maar daar is de internetsnelheid 500Mbit/s.
Dus krijg je nu eigenlijk het pakket Complete en gratis XL en Film 1 en die wordt er als korting apart op de factuur gezet.
 

Bijlagen

 • tv-max.jpg
  tv-max.jpg
  194,3 KB · Weergaven: 232
Je hebt gelijk youriy; het staat dus wel op hun website.
 
Pakketnaam veranderd. Je kan met dezelfde voorwaarden gewoon de Next krijgen.
 
@rob1954 dat ligt eraan wat hij nu betaald tov het vorige pakket. Dan zou het kunnen zijn dat dat 'gratis' is. Pakket veranderen kan maar zou even in de gaten houden of je dan geen nieuw abbo aangaat. Tenzij je dat niks uitmaakt.
 
In mijn geval (-> TV Max, Internet Complete), krijg ik meer bandbreedte maar daar moet ik anderhalve maand op wachten. Veranderd er voor jouw iets anders dan de naam van het pakket.
 
Terug
Bovenaan