• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo netwerk probleem

  • Onderwerp starter michel kort
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

michel kort

Ik heb al een paar jaar een netwerk met mijn smart tv(Samsung)en mijn Computer.Modem en losse router zo kon ik muziek en video's afdraaien die op mij computer stonden op mijn tv.Maar nu heb ik sinds een paar weken een nieuw Ziggo modem Cisco Epc 3928 en wil nu zonder losse router(Omdat die is ingebouwd in dit modem)Een netwerk op zetten zoals eerst.Alles gereset maar het werkt even en het netwerk valt dan ineens weg het is niet stabiel.Iemand een idee het je dit kunt oplossen
 
Ik heb hezelfde probleem gehad met Cisco 3928, deze had ik van ziggo gekregen omdat van de oude vertrouwde en altijd goed werkende EPC3212 de voeding was gesneuveld. Ik heb het na heel lang zoeken en na diverse malen met de helpdesk te hebben gebeld opgegeven. Ook sitecom router achter de 3912 bracht geen oplossing. Een nieuwe voeding voor de 3212 gekregen sitecom router erachter en alles draait werkt weer als een zonnetje. Veel succes en sterkte gewenst. Als je ooit een oplossing hebt laat het dan hier even weten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan