Ziggo komt met sportbundel FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal

rick70

Forum Gebruiker
Berichten
1.303
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Kabelaar Ziggo biedt sinds vandaag een nieuwe sportbundel aan met daarin FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal. De bundel is voor 19,95 euro per maand beschikbaar.

FOX Sports Compleet, de complete bundel met FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International komt te vervallen bij de aanbieder.

Lees verder (Bron: Mediamagazine.nl): https://mediamagazine.nl/ziggo-komt-met-sportbundel-fox-sports-eredivisie-en-ziggo-sport-totaal/

Website Ziggo: https://www.ziggo.nl/televisie/extra-zenders/ziggo-sport-totaal-en-fox-sports-eredivisie/
 
Laatst bewerkt:
Interessante informatie voor de klanten die momenteel beide sportzenders in hun pakket hebben als extra diensten. Voor de klanten, zoals geldt in mijn geval, die Ziggo Sport Totaal als gratis extra dienst hebben vanwege een Vodafone abo, is deze aanbieding niet interessant. Heb momenteel 4 maanden 50% korting op Fox Eredivisie, loopt af per 18/2, maar ik heb die 4 maanden korting nog eens met 4 maanden kunnen verlengen.
 
Volgens Breedbandwinkel.nl: Bestaande klanten met FOX Sports Compleet blijven het oude tarief van 24,95 euro per maand betalen.
 
Dit is gewoon een verkapte prijsverhoging. Wil je de Fox Sports International (4,5,6) zenders er bij hebben ga je ineens 32,90 betalen. Wil je het hele Fox Sports gebeuren zonder Ziggo Sport betaal je ineens 30,90. Ik vermoed dat de Ziggo Sport1 zenders slecht bekeken worden en dit is hun poging om er toch meer geld uit te halen.
 
Dit is een flut aanbieding, vooral als je al 100% "ziggo" klant bent.. dus zowel het Ziggo als Vodafone gedeelte. Ziggo blijft dus wel de duurste provider hierdoor qua sport gebied.
 
Dit is een goede aanbieding als je de volle 18 voor Ere betaalt en eigenlijk ook wel hele dag naar Golf en co wil staren. Als je al doorhad dat het goedkoper kan, is die niet zo geweldig, maar nog altijd niet echt flutje.
 
Maar als je al Vodafone hebt... dan heb je direct niets aan deze aanbieding...
 
Ziggo rekent gewoon teveel voor een Fox Sports Eredivisie 'alone' abo. Twee keer zoveel als bv. concurrent KPN. Vanwege een persoonlijke aanbieding betaal ik nu 2 x 4 maanden 9 euro p/mnd, maar 18 euro is het mij niet waard.
 
Het is al diverse keren aangegeven, maar Ziggo heeft nog een oud contract en rekent een eerlijke prijs voor Fox Sports. Alleen de klanten die Fox Sports afnemen betalen hiervoor.

KPN en andere aanbieders betalen een bedrag voor alle klanten van Fox Sports, ook al nemen deze geen Fox Sports af. Ze krijgen daarvoor "gratis" Fox Sports Eredivisie 1 in ruil. Hierdoor zijn KPN klanten die geen Fox Sports willen afnemen duurder uit. Zij betalen namelijk mee aan de pakketten voor de klanten die het wel afnemen.
 
Ziggo rekent gewoon teveel voor een Fox Sports Eredivisie 'alone' abo. Twee keer zoveel als bv. concurrent KPN. Vanwege een persoonlijke aanbieding betaal ik nu 2 x 4 maanden 9 euro p/mnd, maar 18 euro is het mij niet waard.

helaas bestaat deze aanbieding niet of wel? 4 maanden voor de helft?
 
Terug
Bovenaan