Ziggo hoge ping maar krijg well alle speed binnen?

  • Onderwerp starter Ziggonotforgames
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
Z

Ziggonotforgames

Ik heb de laatste tijd hoge unstable ping het gaat van 40-200. het veranderd steeds.Op VOIP voice chats heb ik 150 ping en in games gaat het van 40-200. Maar ik heb wel alle speed/download. Maar soms is mijn ping wel gewoon normaal.En ja ik heb alles proberen te resetten Hard/Zacht. Ik heb ook mijn modum bekeken of het problemen had En er was niks mis mee.

weet iemand wat de probleem is want ik word gek hier. Als dit blijft gebeuren ben ik van plan om over te stappen.

Ziggo pakket-1
 
Ping zegt niets over je download snelheid.
Heb je ook echt problemen of zie je alleen je ping tijden fluctueren?
Als je geen problemen hebt, waarom zou je je zorgen maken :)
 
Ik heb de laatste tijd hoge unstable ping het gaat van 40-200. het veranderd steeds.Op VOIP voice chats heb ik 150 ping en in games gaat het van 40-200. Maar ik heb wel alle speed/download.

Ben je soms aan het downloaden als je die ping bekijkt ?
Want als je met volle snelheid aan het downloaden of uploaden bent en dus je hele bandbreedte "volblaast" loopt je ping altijd op. Als je wilt gamen of een snelle RTT wilt hebben moet je zorgen dat je download snelheid lager is dan de snelheid van je abonnement. Sommige download (en upload) software heeft een instelbare snelheidsbeperking die je het beste wat lager kunt zetten dan je maximale snelheid zodat er nog wat bandbreedte overblijft voor applicaties die je voorrang wilt geven.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan