Ziggo gaat de prijzen verder omhoog gooien per 1 Juli

Prijzen gaan nu wel erg hard omhoog idd.
Eens kijken wat de afdeling retentie kan beteken want als je een nieuw abbonement afsluit krijg je 50% korting voor 6 maanden dan kom je wel in de buurt van de glasvezel concurrenten......
Doordat de prijzen zo omhoog gaan kunnen ze (denk jij) een leuke aanbieding doen.
 
Doordat de prijzen zo omhoog gaan kunnen ze (denk jij) een leuke aanbieding doen.
geen idee hoop van wel want zit al lang tevreden bij Ziggo maar zal eens gaan kijken naar andere providers en vergelijken. Snap en weet dat bestaande klanten er vaak karig vanaf komen maar om nu 200 euro op jaarbasis meer te betalen dan een nieuw abonnee is wel erg veel.......ook omdat dochter oud genoeg is voor een mobieltje met eventueel een abonnement erbij, dus eens een middagje gaan vergelijken en dan eventueel bellen.
 
Let wel op, volgens mij is Ziggo de eerste provider die zijn verhoging bekend heeft gemaakt voor 1 juli, de anderen zullen denk ik snel volgen.
Lees op het KPN forum dat het lijkt of KPN zijn tarieven ook per 1 juli met ongeveer 10% gaat verhogen, al is dat nog niet officieel.
Staar je dus nog niet blind op andere providers.
Overigens zijn wij ook zeer tevreden over Ziggo, in 10 jaar tijd, grofweg 2 a 3 keer een probleem gehad met de tv en internetverbinding. Mail wel eens vaker.
Hoe vaak ik hier wel niet in de buurtgroepsapp tegenkom dat KPN eruit ligt, dan ben ik blij dat wij Ziggo hebben.
Ook qua prijs met hier 5 CI+ modulen in gebruik, kan ik eigenlijk niet goedkoper uitkomen, 5 energie gebruikende losse boxjes zouden er dan voor in de plaats komen, dat wordt vaak vergeten.
 
Zijn bij ons nu druk bezig met glasvezel in de gemeente en als het draait wordt het toch eens vergelijken.
Kans wordt dan heel groot: dag Ziggo, ook wegens de upload.
 
Net de mail hierover ontvangen. Heb alles in een met tv complete, internet giga en telefonie. Prijs gaat 2,75 per maand omhoog, dat is minder dan bij de in dit topic genoemde pakketten.
 
1678558975729.png



1678559031884.png
 
Terug
Bovenaan