Ziggo en KPN houden prijs hoog: ‘Internet kan helft goedkoper’

Totaal TV

RSS Feed
Berichten
17
20220918155119_202_kabels-GettyImages-1301796525.jpg

De prijs van het internetabonnement kan tientallen euro's per maand goedkoper. Ziggo en KPN vormen een duopolie, en dat zorgt voor te hoge prijzen. Internet is in Nederland bijna twee keer zo duur als in Italië. In Nederland kost een gigabit-internetabonnement via glasvezel €57,50 per maand. Telecom Italia levert een vergelijkbaar abonnement via een zelfde infrastructuur voor ...

Lees verder...
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Alles kan, zou, goedkoper kunnen, dat is bekend. Lees weinig nieuwswaarde in dit artikel.
 
Ik vraag me serieus af of je Italiaanse infrastructuur met die van de KPN kan vergelijken ...
 
Tabel is wel een beetje gedateerd en ik vraag me af of het wel klopt dat bijv. het inkomen in Duitsland lager ligt dan in Nederland.
 
Ik vraag me serieus af of je Italiaanse infrastructuur met die van de KPN kan vergelijken ...

Precies, compleet onzin verhaal. Het is een heel ander land met hele andere prijzen. Hier kost infrastructuur ook veel duurder en zal niet minder worden met oa de huidige energie prijzen dankzij de overheid.
 
Helaas. Alweer een goedkoop scoren artikel van Jarco. Net als de oneindige berichtgeving bij het aansluiten van een nieuwe wijk op glasvezel met de volgende 3 artikelen:
- KPN/T-Mobile breidt glasvezelnetwerk uit
- Ziggo in het nauw door nieuwe concurrentie glasvezel
- Meer overstappers van Ziggo naar glasvezel
 
Je moet de bedragen eens zien die per schade door een gemeente worden berekend aan de providers..om te graven.
Dat wordt allemaal doorberekend in de prijs. Ik wil ook geen italiaanse kwaliteit..fyra..ferrari...schoenen..die orgineel uit portugal komen ipv italia!..etc etc.
 
Z-User, het artikel is gemaakt naar aanleiding van de visie van Taco Jelgersma van YouCa die hij aan Het Financieel Dagblad kenbaar heeft gemaakt. Dit staat ook in het artikel inclusief link in het artikel gemeld.
 
YouCa heeft behoefte bij een stukje polarisatie op dit vlak. Overigens mag het duidelijk zijn dat KPN en Ziggo hoofdprijzen rekenen, kijk maar eens naar de absurde bedragen voor vaste telefonie.
 
Terug
Bovenaan