Ziggo DNS probleem ?

Status
Niet open voor verdere reacties.

blackgreen

Forum Gebruiker
Berichten
20
Opgelost: Ziggo DNS probleem

Beste Ziggo-Gebruikers,

Ik heb de afgelopen dagen het idee dat er problemen zijn met de Ziggo DNS servers. Als ik internet laden pagina's soms in een keer heel langzaam, maar als eenmaal iets download haal ik de volledige snelheid. Ik heb via nslookup wat testen gedaan en ik krijg hier vaak een time-out van 2 seconden en daarna krijg ik alsnog antwoord. Ik heb nu op mijn laptop als dns 8.8.8.8 ingesteld (google) en heb nergens meer last van. Ik heb ook ping testen gedaan naar google en naar het Ziggo modem en hierbij komen alle pakketten aan. Mijn conclusie of er gaat ergens iets fout in mijn configuratie of er zijn problemen met de DNS server mijn postcode is 9411 zijn er mensen die ook last hebben van dit probleem of moet ik echt het probleem bij mij zelf zoeken.

Alvast heel erg bedankt.

Richard
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Opteron-pv

Forum Gebruiker
Berichten
529
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
soms kan het aan andere hardware problemen liggen voorheen toen ik nog een floppyFW linux router had had ik het probleem ook wel eens (een keer per jaar of 2).
 
Topicstarter
Topicstarter
B

blackgreen

Forum Gebruiker
Berichten
20
Bedankt! ik heb nu verder gekeken en het lijkt nu opgelost , bleek waarschijnlijk aan mijn eigen router te liggen. Bedankt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan