• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo DNS probleem ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

blackgreen

Opgelost: Ziggo DNS probleem

Beste Ziggo-Gebruikers,

Ik heb de afgelopen dagen het idee dat er problemen zijn met de Ziggo DNS servers. Als ik internet laden pagina's soms in een keer heel langzaam, maar als eenmaal iets download haal ik de volledige snelheid. Ik heb via nslookup wat testen gedaan en ik krijg hier vaak een time-out van 2 seconden en daarna krijg ik alsnog antwoord. Ik heb nu op mijn laptop als dns 8.8.8.8 ingesteld (google) en heb nergens meer last van. Ik heb ook ping testen gedaan naar google en naar het Ziggo modem en hierbij komen alle pakketten aan. Mijn conclusie of er gaat ergens iets fout in mijn configuratie of er zijn problemen met de DNS server mijn postcode is 9411 zijn er mensen die ook last hebben van dit probleem of moet ik echt het probleem bij mij zelf zoeken.

Alvast heel erg bedankt.

Richard
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik heb geen problemen met de Ziggo dns servers (ook nooit gehad).
 
soms kan het aan andere hardware problemen liggen voorheen toen ik nog een floppyFW linux router had had ik het probleem ook wel eens (een keer per jaar of 2).
 
Bedankt! ik heb nu verder gekeken en het lijkt nu opgelost , bleek waarschijnlijk aan mijn eigen router te liggen. Bedankt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan