• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo discrimineert bestaande klanten!

Status
Niet open voor verdere reacties.
W

Wes

Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Ziggo (en voorheen Casema) en heb diverse producten afgenomen (internet, tv, alles-in-1, mobiel). Nu zie ik op de website dat nieuwe klanten bij Internet Z2+TV een HD recorder kado krijgen.
Dus heb ik het contactformulier ingevuld en gevraagd of er een mogelijkheid is om als vaste klant hier ook gebruik van te kunnen maken. Ik heb in al die tijd nog nooit van een actie of aanbieding gebruik gemaakt.
Helaas, ik kan de HD recorder wel kopen voor €49,- als ik nog een jaar klant blijf... Dat is toch een stuk minder aantrekkelijk dan wat nieuwe klanten krijgen. Daarnaast kunnen ze me niet vertellen of het dan de Samsung of de Humax wordt:confused:

Ligt dit aan mij dat ik dit raar vind?
 
In dat geval sorry. Bij een eerder akkefietje met deze fijne provider was dit forum de enige manier om daar iets gedaan te krijgen, vandaar :wink:
 
Deze decoders zijn de lokkertjes voor juist de nieuwe klanten, als Ziggo alle klanten zo'n decoder zou schenken gaat het abonnementsgeld ook meteen omhoog. Volgens mij is dat €49-aanbod vrij normaal voor bestaande klanten.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
 
@Wes.
Als je belt met de klantendienst nr. 1200 dan is het best mogelijk om in ruil voor een twee jaar contract voor een half jaar een royale korting te krijgen.
Succ6
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan