Ziggo ConnectBox reset 1 a 2 keer per dag

Kapje maar van de splitter afgehaald. Nee, het gebeurt willekeurig de laatste 3 weken. Wifi op de connectbox heb ik uitstaan. De 3 Ziggo wifi boosters via een switch aangesloten. Switch weer aangesloten op de Connectbox. Internet download en upload snelheden zijn goed. Maar even afwachten. Als het weer gebeurt bel ik wel met Ziggo.
 
T3 errors zouden ook niet tot een reset moeten leiden, ook al zijn het er veel. Volgens mij is één van de redenen voor een reset, het crashen van de software. In mijn Ubee kreeg ik dat ooit voor elkaar door er ongebruikelijk dns verkeer doorheen te sturen. Ik neem aan dat de firewall dan in de war raakte en crashte.
 
Afgelopen dagen heb ik er geen last meer van dat de Ziggo router spontaan reset. Wat heb ik gedaan?
ik heb mijn asus routers in Imesh die achter mij Ziggo router zittem gereset met een harde reset, de 30/30/30 techniek. Nu lijkt alles goed te werken.

Misschien is dit ook bij andere het probleem vandaar dat ik het even deel met jullie.
 
Router achter router...asus in mesh settings?...na default nu weer router achter router..en mesh setup?
 
Ja ik heb asus router(s) achter ziggo router in mesh setup. werkt al jaren perfect. heb overal in huis en in de tuin snel internet. meeste apparatuur heb ik bedraad aangesloten maar ook overal goed Wi-Fi bereik.

Ik gebruik de Wi-Fi van de ziggo connect box voor gasten. De asus router(s) in een eigen mesh netwerk voor ons gezin prive. Dus de Ziggo connect box heeft andere SSID en wachtwoord dan de Asus routers.

Ik heb al 3 dagen geen uitval van ziggo connect box gehad terwijl hij de afgelopen weken 1 a 2x per dag plotseling van zelf ging resetten.
dus lijkt nu opgelost te zijn.
 
Terug
Bovenaan