• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo blokkeert opname?

Status
Niet open voor verdere reacties.

JanvdB

Forum Gebruiker
Berichten
599
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Beste Forumleden,
Vorige week donderdag, de tv serie "BORGEN" gedecodeerd opgenomen op mijn Loewe Compose Led 400.
Afgelopen zaterdag, wilde ik de opname bekijken, helaas kreeg ik de melding, dat de provider het niet toe stond.
Ik heb de tv, een keer uit/aan gezet, om eventueel een fout in de opstart te herstellen, maar helaas, ik kon de uitzending, niet meer bekijken.
Is dit een stomme toevalligheid?
Of pluk ik de wrange vruchten, van de CI+?
Alvast bedankt voor de reactie,
vr.gr Jan vd B
 
Waarschijnlijk komt je smartcard uit een ander apparaat, om op te kunnen nemen van HBO is er echter een speciale koppeling nodig tussen de smartcard en de decoder:

Wat er nodig is om HBO te kunnen opnemen en te kunnen timeshiften is een "speciaal product" , er is namelijk een koppeling tussen apparaat en card bij deze zenders waarbij dit product nodig is.

Als deze niet op de smartcard staat of er op is gekomen toen de smartcard in een ander apparaat zat dan kun je deze weer krijgen door een refresh van de card te doen. Let op smartcard moet tijdens de refresh actie wel in de PVR zitten die je gebruikt voor de HBO opnames!

Dit kan:
- via de helpdesk

Of

- Via mijn Ziggo (makkelijkst en het snelst!). Inloggen op mijn Ziggo, dan naar mijn producten en dan bij Radio&Televisie en dan bij smartcards op de herstel knop drukken.

Niet vergeten dat bij deze actie je TV wel aan moet staan om dit signaal op te vangen.
 
Borgen wordt op Ned 2 uitgezonden ! Neem aan dat pag 114 en 115 van de handleiding van je tv bekend zijn ? Andere opnames van deze serie wel kunnen teruzien?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Beste HRJ,
Ik weet niet welke handleiding je dedoelt.
In elk geval, staat er in de handleiding,op pagina 114=115, niets, wat van toepassing is. De gebruiksaanwijzing, van de DR+, ( de ingebouwde harde schijf), heeft geen bladzijde 114 en 115.
De serie wordt inderdaad op Ned.2 HD uitgezonden.
Ik heb nog nooit deze melding gehad.Wel een waarschuwing,dat de opname misschien niet toegestaan is, die zie ik dan , op moment van programmeren.
Natuurlijk weet ik , dat Ziggo, een opname kan blokkeren, maar ik had dit nog niet eerder gehad.
Ik weet ook niet, wat de achterliggende gedachte is, dat ik een opname , niet(meer) kan terug kijken.
Bedankt voor de reactie"s
Jan vd B
 
Beste HRJ,
Zoals je hebt kunnen lezen, had ik het programma ,gedecodeerd, opgenomen.Het had het dus niets te maken met s"nachts, decoderen, want dat heeft ZIGGO, 2 jaar geleden, al geblokkeeerd.
Volgens mij, is het echt, een ingreep, van ZIGGO.
Vr.gr Jan vd B
 
Uit de handleiding begrijp ik dat je dan een melding op het scherm zou moeten krijgen bij het instellen van de timer. Als je wilt zou ik het donderdag met de Humax kunnen testen.
 
Kun je die opname ook niet zien als je de ci+ module uit die tv haalt?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan