De nieuwe site is gelanceerd! Ziggo Gebruikersforum is vanaf nu het Provider Forum. Bekijk de aankondiging.

Ziggo beleeft gehavend 4K-weekend

Totaal TV

RSS Feed
Berichten
14
20210927140900_418_PremierLeague-Copyright-ProShots-10369687.jpg

Ziggo-klanten die het liefst voetbalwedstrijden in 4K-beeldkwaliteit kijken, hebben een teleurstellend weekend achter de rug. Ziggo beloofde namelijk enkele maanden geleden minimaal één wedstrijd uit de Engelse voetbalcompetitie Premier League in 4K-beeldkwaliteit via digitaal basiskanaal Ziggo Sport aan klanten aan te bieden. Overigens niet aan alle klanten. ...

Lees verder...

Bron: Totaal TV
 

Briolet

Forum Gebruiker
Berichten
4.024
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
beloofde namelijk enkele maanden geleden minimaal één wedstrijd uit de Engelse voetbalcompetitie Premier League in 4K-beeldkwaliteit via digitaal basiskanaal Ziggo Sport aan klanten aan te bieden.

Nou en? Het voetbal seizoen is nog lang niet voorbij, dus Ziggo kan dat nog steeds doen. Bovendien zie ik in deze belofte niet eens dat dit voor dit seizoen beloofd is.
 

tichel

Forum Gebruiker
Berichten
2.010
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo

Welke wedstrijden van de Premier League zijn te zien in 4K-beeldkwaliteit?

Ziggo zendt dit seizoen 40 Premier League-duels in 4K uit op kanaal 14.

Er zal daardoor per speelronde gemiddeld 1 Premier League-duel in 4K te zien zijn. Het kan soms voorkomen dat er een weekend geen Premier League-duel in 4K-beeldkwaliteit op kanaal 14 wordt uitgezonden, doordat er bijvoorbeeld Formule 1 in 4K uitgezonden wordt op hetzelfde moment. Dat zijn keuzes in ons programma. Uiteraard zullen er dan in een ander weekend twee Premier League-duels in 4K op kanaal 14 te zien zijn. Je herkent een wedstrijd in 4K-beeldkwaliteit aan het 4K-logo dat dan in beeld verschijnt. Je hebt hiervoor wel een Next Mediabox en een 4K-televisie nodig.
 
Bovenaan