Ziggo antwoord op verschillende punten

robin de bruin

Forum Gebruiker
Berichten
101
Internet
  1. Ziggo
enkele info vanuit Ziggo zelf aangaande enkele onderwerpen


vraag
Waarom gaat de upload van het Max pakket en het Giga pakket voor consumenten niet omhoog?
Antwoord vanuit ziggo medewerker:
Die vraag had ik als eerste verwacht! Op dit moment gaan de Max en Giga pakketten niet omhoog, hier staan nog wel vragen voor uit. Vooral voor deze groep is dit vervelend. Ik heb intern al vragen uitgezet om een concreter antwoord te krijgen wanneer we wel kijken naar een verhoging over de snelheid van deze abonnementen. De snelheid gaat echt nog wel eens omhoog, zou fijn zijn als we jullie kunnen vermelden in wat voor periode dat verwacht wordt.
2de vraag
Hoe ver is de uitrol van docsis 3.1 landelijk gezien?
antwoord
We zijn een heel eind, binnen een aantal maanden is dit afgerond. Dit is ook 1 van de voorwaarden die nodig is om hogere upload snelheden aan te bieden.

vraag
Wanneer komt IPv6 full dual stack beschikbaar in alle fUPC gebieden? Is daar ook al een planning van bekend welke regio wanneer aan de beurt is?/ De ongelijkheid tussen UPC en Ziggo gebied, hoe zit dit?
antwoord
Straks is het zo dat alles naar de oude Ziggo systemen gaat, dit project loopt nu. Dat houdt bijvoorbeeld in dat we IPv6 dualstack gaan krijgen, ook in oud UPC gebied. Een nadeel is bijvoorbeeld dat het in oud UPC gebied straks niet meer mogelijk is om je modem om te zetten naar bridgemode of andersom. Er zijn al wel gesprekken gaande om dit voor iedereen mogelijk te maken. Zodra de migratie klaar is, wordt het in oud UPC gebied ook mogelijk om een eigen modem te nemen. Het duurt niet heel lang meer, houd rekening met 2 a 3 maanden.
 

Messi Forever

Forum Gebruiker
Berichten
117
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Eerst was het de afronding van afkoppeling analoge radio en nu lijkt het erop dat Ziggo gaat schermen met de voltooiing van de landelijke uitrol van doscis 3.1 om vooralsnog de boot af te houden de uploadsnelheden te verhogen. En wanneer het uiteindelijk zover is dat MAX en GIGA ook aan de beurt komen, zal het wel een magere 10 Mbit/s worden vrees ik.
 
Topicstarter
Topicstarter
robin de bruin

robin de bruin

Forum Gebruiker
Berichten
101
Internet
  1. Ziggo
en het jammere is de upload van de zakelijke varianten van de max en giga ziggo internet gaat wel omhoog
 
Bovenaan