• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

ziggo aanvragen

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

bprocee

Goedendag,

Ik ga over een week of 3 op mezelf wonen in een nieuwbouw appartement. Maar nu ik de postcode check doe zegt hij adres is niet beschikbaar. Terwijl als ik hem invoer op een andere provider website dan vind hij hem wel gewoon.
Overigens weet ik wel dat Ziggo in die wijk beschikbaar is want als ik een adres van een oud huis in die straat invoer dan is het wel mogelijk.

nu mijn vraag ga ik zonder internet zitten vanaf de dag dat ik op mij zelf ga wonen of moet ik gaan uitwijken naar een andere provider die mij nooit de beloofde snelheid gaat geven.

Alvast bedankt voor jullie antwoord
 
Hele grote kans dat de aansluitingen nog niet klaar zijn naar het nieuwbouw gedeelte, niet dat de kabels er niet liggen maar administratief nog niet gereed.
------
Zelf jaren (en meer) geleden dit euvel met de KPN telefoonlijn gehad, in nieuwbouw flat. Alles geregeld voor dat de sleutel in bezit kwam en op de dag van sleutel ontvangen blijkt e.e.a. gewoon niet geregeld te zijn. Na heeeeeeeel lang bleek het een vinkje in een database te zijn dat eerst door de aannemer gezet moest worden dat hij klaar was.... klein foutje van de aannemers, grote problemen voor de klanten.

Maar gelukkig zal je ook nog wat werk hebben (waarschijnlijk) voordat je werkelijk je intreden doet. Maar als je snel wilt zijn dan zou ik vooraf maar even met Ziggo bellen of naar Ziggo winkel stappen om e.e.a. door te spreken. Nieuwbouw is altijd wat lastiger (is mijn ervaring)....
----
ps later bij nieuwe woning ging het wel allemaal gelijk goed, maar wist vooraf goed wat ik even moest controleren :)
 
Bedankt voor je antwoord.

Heb zonet contact opgenomen met ziggo, en die zeiden zolang er een coax aansluiting zit kunnen wij het leveren. Want ze zeiden dat het niet vanzelfsprekend is dat als het wel beschikbaar is bij een oud huis dat het dan ook in het nieuwbouw appartement beschikbaar is.
Moet volgende week toch naar de woningbouw om het huurcontract te ondertekenen kan ik dat gelijk vragen.
 
Moet volgende week toch naar de woningbouw om het huurcontract te ondertekenen kan ik dat gelijk vragen.
Denk niet dat de woningbouw organisatie daar antwoord of verantwoordelijk voor is. Kabel voor Ziggo en/of KPN kunnen wel in woning zijn doorgetrokken maar aansluiting ligt bij desbetreffende aanbieders.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan