• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

zigggo app android

  • Onderwerp starter henkbijmans
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
H

henkbijmans

Ik heb een tablet' een sanei90. Elke app draait hierop tot nu toe. Systeem 4.0 ice cream.
Ook alle apps met bv uitzending gemist, geen probleem. Nu eindelijk tv kijken op je tablet, maar helaas, de app Ziggo tv, geeft de melding niet compatibel. Wie weet hoe dit komt en weet iemand hiervoor een oplossing?
Henk
 
Ziggo ondersteund blijkbaar de fabrikant niet die je tablet heeft geproduceerd.
Dit kunnen ze opgeven in Google Play.

Het beste is om dit door te geven aan Ziggo, aangezien zij dan kunnen kijken of ze jouw tablet ook gaan ondersteunen zodat de applicatie geinstalleerd kan worden.
 
Dan gaat dit voor 90% van de tablets zeker op?
Die van ons (2 versch. merken) functioneren beiden niet
Versie v4.0.1.x
 
Hier hetzelfde probleem. Ik heb een Nvidia ViewPad 10s die onder Android 2.2 draait. De app zou voor 2.2 geschikt zijn, dus is er iets anders wat het incompatibel maakt.

Ziggo heeft sowieso problemen met de tablet ondersteuning. Ik kan me eigenlijk geen website herinneren die grote problemen met tablets geeft. Maar bij de ziggo website werkt niets. Wat ik ook aanklik, de andere pagina lijkt geladen te worden, de url van die nieuwe pagina verschijnt, maar ik blijf die oude pagina zien. Getest met "Android browser" "Opera Mobile" "Dolphin Browser" en "Firefox". Gewoon vreemd dat ze nu reclame maken voor tablets terwijl hun eigen website er niet mee overweg kan.
 
Je hebt zowieso een tablet nodig die op android 3 draait vanwege de ondersteuning voor hardware versnelling.
Heb je een andere rom, dan werkt het niet want die rom komt vaak uit het buitenland en ook al heb je land en spraak op nederlands staan, er staat ook info over waar de software vandaan komt.
Zo heb ik een Nederlandse tablet ( tis gewoon een speeltje dus Ziggo draait er niet op ) bij Blokker gekocht van het merk Xiron, maar deze meldt zichzelf aan als InfotMic uit China en veel nederlandse apps draaien er niet op.
Er is een app genaamd Locale, die doet alsof je uit een ander land komt, soms wil een applicatie dan wel draaien.
Met root acces kun je zoeken naar build.prop en daar moeten dan minimaal de volgende regels aangepast worden: ro.product.locale.language=xx
ro.product.locale.region=xx
Dit beinvloedt ook je market.
Voor de XX moet de code dan NL zijn.

Probleem daarna,je app checkt of je een geroot device hebt en zo ja.. dan doet ie het niet.
Dat gaat nu ook op voor iphone/ipad e.d.
https://www.totaaltv.nl/nieuws/10405/Ziggo_blokkeert_gejailbreakte_iPhone_en_iPad.html

Jammer..
 
Ziggo blokkeert Android apparaten die geroot zijn (en veel zijn dat standaard af fabriek). Even in de appstore zoeken op "temp unroot" en dat draaien voordat je de Ziggo app wilt gebruiken.
 
Heeft er iemand een stap voor stap handleiding voor mij want ik krijg mijn tablet tot aan het scherm waar tv zou moeten beginnen en dan zegt deze of "maximaal aantal streams bereikt "of deze stopt gewoon.
De tablet is een" Zenithink C91 update " en deze draait alles ( ook eredivisie live ) maar dus geen ziggo stream.
ik ben er ook niet van overtuigd dat ik alles goed doe in superuser dus dat zou mij ook misschien nog helpen.
De tablet draait op android 4.0.3 en ik kan alles doen in de app zoals de tv gids e.d maar dus niet kijken naar de zenders.
verder nog : modelnummer zt ics , smalband versie onbekend, kernel versie 2.6.34 root@android#2031 build-nummer f04ref-eng 4.0.3 ics.f04ref20120204 eng. root20120204.165424 test-keys

Ik hoop dat iemand mij kan helpen omdat ik verder geen weigerende apps heb of iets dergelijks

Alvast bedankt voor de info

:frons:
 
Het schijnt dat de Android Ziggo TV app niet werkt in het Cogasgebied.
Een bericht ontvangen van Cogas dat men bezig is te onderzoeken, samen met Ziggo, hoe dan komt.
 
Mij lukte het eerst ook niet op mijn Zenethink, maar ik heb de .apk file geinstalleerd (dus niet uit de playstore maar gewoon de .apk) en nu werkt hij prima. (moet wel even de root uitzetten maar dat is een kwestie van een klikje)
 
Hoi joy ,
bedankt voor je reactie , hoe heb je dit precies gedaan met de apk.
misschien kun je iets beknopter uitleggen hoe je dit hebt gedaan.
Bedoel je gewoon de losse apk op je sd gezet of toch op een andere manier en zou je mij de apk evt kunnen mailen of hier kunnen posten.
heb je wel of geen vinkje staan in superuser bij unroot.
Iets beknopter zou fijn en alvast bedankt namens mij en alle andere zenithink gebruikers:applause::applause::applause::applause:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan