• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Zenders WEL met Cisco, NIET op TV

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Janson

Ik heb het TV Extra abonnement. Via de Cisco PVR gaat alles goed. Maar via de "TV kijken" optie ingang van de Philips 37pfl7675h TV ontvang ik alleen kanaal 1 en de Ziggo en Event kanalen. Bij de overige 24 kanalen krijg ik de mededeling "geen abonnement". De TV software is up to date; bij Cisco gaat update automatisch.

Waarom wil ik kunnen kijken via de TV kijken optie? Het komt voor dat ik hier via Cisco ineens niets meer te zien krijg. Storing dus. Via de TV kijken ingang van de TV kan ik dan toch nog Ned. 1 op kanaal 1 zien. Vroeger ook de andere "analoge" kanalen maar nu dus niet meer.
Ter info: de Cisco storing los ik op door de voedingstekker eruit te trekken en weer terug. Na de Cisco herstart heb ik weer beeld.

De Ziggo antennekabel is, zoals het hoort, doorgelust van de Cisco naar de TV.

Moet ik een speciale activerings handeling/procedure uitvoeren?

Dank!
 
Gaat het om analoog of om digitaal? Dit is mij niet geheel duidelijk, maar je kan de tv het beste opnieuw naar zenders laten zoeken.
 
Om via je TV te kijken zal daar ook een CI of CI+ module met een kaart van Ziggo in moeten. Nederland 1 word ongecodeert weergegeven waardoor je die wel gewoon op je TV kan zien.
 
De TV wordt aangestuurd door de Cisco. De TV heeft zelf geen CI sleuf.

Mijn conclusie: Als de Cisco blijft doorgaan met uit te vallen dan zal ik naar een Humax met PVR moeten want de garantieperiode is voorbij. SLECHT :evil:
Dank voor de reacties, Janson.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan