yeah right!

P

porto

Ik heb vanaf 1 november tot nu nauwelijks wat gedownload en m'n verbruikspagina laat op dit moment doodleuk 9,913Gb dataverkeer zien!?
Chello, fuck you. Zo kan ik ook mensen snel aan hun limiet helpen en dus cappen omwille het IRC volk wel hun 'broodnodige' bandbreedte te geven!! Hier klopt dus helemaal niets van maar ondertussen krijg ik binnenkort wel weer emails van ze omdat ik vandaag weer ben begonnen met films binnentrekken.

Gelukkig wordt mijn Quicknet XXL account 10 november geactiveerd!

dus chello, nogmaals uit de grond van mijn hart:   F U C K   Y O U !!


edit: nog iets. Ik ben de maand oktober geeindigd met een stand van 59,5GB dataverkeer. Nu laat die verbruikspagina doodleuk zien dat ik ruim 75GB erop heb zitten over oktober!? Geldt er nu ook al een starttarief van 5GB ofzo?? net als bij een taxi, 5 euro armer als de meter al wordt aangezet.

Het opzegformulier kon ik op hun site niet snel vinden (stel je voor zeg!)... Hier dus een link naar het .pdf bestand.

https://home.planet.nl/~goent000/files/Opzegformulier.pdf

doe jezelf een plezier en stap over...
 
Re: yeah right! wat een eikels daar!

kreeg vandaag al de eerste waarschuwingsmail van ze binnen. ik zit nu al dus op zo'n 28GB... klopt toch geen zak van?! nou ja......
heb ze dit maar teruggestuurd. Boeit me niets meer, ik zit sinds vandaag bij Quicknet (wacht nog op activatie maar die gaat vandaag dus plaatsvinden).


Hallo!

klopt toch geen moer van jullie dataverbruik applicatie! Op 3 november had ik al !! 9GB !! dataverkeer (onmogelijk dus met die slome 2.5Mbit/s!) terwijl ik m'n peer2peer programma notabene pas op de 3e heb aangezet en dus toen pas GB's ging maken! Laat die tool maar eerst door jullie scriptkiddies nakijken voordat je mensen met die hilarische F.U.P. van jullie lastigvalt; wat dus alleen bij jullie zoiets betekent als DATALIMIET. Dat jullie er niet voor uit willen komen is niet mijn probleem maar zorg er dan wel voor dat de controlemiddelen goed werken ipv dat halfbakken script wat velen van ons nu binnen 1 a 2 weken op die 40GB DATALIMIET helpt.

     Porto


>Geachte chello abonnee,
>
>Met deze e-mail informeren wij u over uw datagebruik.
>
>Wij constateren dat uw datagebruik overmatig dreigt te worden deze maand.
>
>Om uw chello classic verbinding voor u en andere chello gebruikers optimaal te houden hanteert UPC een bovengrens voor de gebruikte data. Het gemiddelde gebruik bij chello classic is 8 GigaByte per maand. Op dit moment is u gebruik meer dan 3 keer dit gemiddelde.
>
>Indien uw gebruik meer dan 5 keer het gemiddelde wordt, kan de snelheid van uw kabelmodem voor het resterende deel van de maand beperkt worden tot 64 Kbps voor zowel het up- als voor het download verkeer (vergelijkbaar met de snelheid van internet via de telefoon). Als u wilt voorkomen dat uw snelheid wordt beperkt, adviseren wij u om uw datagebruik te minderen of over te stappen naar chello plus.
>
>Als in deze maand uw datagebruik boven de 4 keer het gemiddelde komt, ontvangt u een tweede waarschuwing via de e-mail. In een derde en laatste e-mail zal UPC u kennis geven van de snelheidsbeperking die dan onmiddellijk in werking treedt.
>
>Bijgaand sturen wij u een link naar een speciale pagina waar u uw datagebruik zelf in de gaten kunt houden <https://datagebruik.chello.nl>. U dient hier uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw emailadres in te voeren om in te kunnen loggen.
>
>Als u verwacht in de toekomst vaker grotere hoeveelheden data te gebruiken, willen wij u graag attenderen op chello plus. Bij dit product zijn grotere hoeveelheden datagebruik toegestaan.
>
>Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben ingelicht.
>
>Met vriendelijke groet,
>UPC Nederland
>
 
ik heb oude snelheid van classic en geen datalimit volgens mij, bij de Uw data verbruik website staat er:
"Voor deze gebruikersnaam is er op dit moment nog geen dataverbruik gemeten. "
volgens mij betekent het dat ik geen limit heb.
;)
 
sance zei:
ik heb oude snelheid van classic en geen datalimit volgens mij, bij de Uw data verbruik website staat er:
"Voor deze gebruikersnaam is er op dit moment nog geen dataverbruik gemeten. "
volgens mij betekent het dat ik geen limit heb.
;)

Je hebt een com21 modem waarvan het onmogelijk is om het dataverbruik te meten.
Het is een voordeel, maar aan de andere kant je snelheid (vooral upload) is bagger en blijft bagger tot je een nieuw modem hebt.
 
"klopt toch geen moer van jullie dataverbruik applicatie! Op 3 november had ik al !! 9GB !! dataverkeer (onmogelijk dus met die slome 2.5Mbit/s!)"

Je kan 1GB per uur halen met download :)

Maar ik snap al hoe het gaat....mijn downloads worden naar beneden afgerond als ik de pagina bij houd.....en de jou naar boven....gaat om het gemiddelde :D

Vind weer geweldig dat ik met 23,9GB nog geen mail heb gehad..

Ben vorige maand maar flink door gegaan toen ik de 40 passeerde zonder een mail :)
(en ja...een motorola 5100 heb ik staan
 
Chello is n beetje in de war denk ik

zit nu met 5 pc's op 1 classic abonnement waarop toch een ruime mate van internet verkeer gegenereerd wordt, datagebruik.chello.nl meldt echter over de maand oktober (eerste maand in deze opstelling met nieuw modem) een datagebruik van 4577 mb !!!

misschien zijn de rekenmachine's kapot???
 
Terug
Bovenaan