xbox op netwerk lukt niet

J

jjac1

ik wil naar mijn xbox Ftp'en, heb twee netwerkkaarten in mijn comp. ik heb het hele forum al afgezocht maar kon niet echt een duidelijk antwoord vinden. de ene netwerk kaart krijgt automatisch een ip en de andere die naar mijn xbox gaat die staat ook op automatisch verkrijgen en mijn xbox ook.

voorheen had ik internet van planet en had ik de netwerkkaart een statisch ip adres gegeven en mijn xbox ook en met het proggie smartftp werkte het prima. dit werkt hier dus niet. als ik dat doe dan vliegt mijn internet eraf.

nu bij het automatisch verkrijgen geeft de netwerkkaart aan dat er 'beperkte of geen verbindingsmogelijkheden' zijn

ik draai win xp met sp2

grtz jos
 
ik zou zeggen geef die van je xbox een vast ip in de zelfde range als je xbox.

als je evox hebt zal dat waarschijnlijk in de 192.168 ook zijn.
 
dat had ik ook geprobeerd, xbxox netwerkkaart 192.168.0.1 en xbox zelf op 192.168.0.2 (zo heeft het altijd gewerkt) maar in smartftp krijg ik dan een error 425 'cant open data connection'. Firewall in xp heb ik uitgezet.
 
Probeer het eens met andere vaste IP adressen, bv:
xbxox netwerkkaart 192.168.0.10 en xbox zelf op 192.168.011
 
De Xbox moet sowieso een vast ip adres krijgen ivm de DMZ zone.
Als je de Xbox gebruikt voor Xbox live dan moet de Xbox een vast ip adres krijgen en die opgeven in de DMZ zone.

Als je een gemodde Xbox hebt en hem niet gebruikt voor live moet je het zelf uitzoeken :P
 
hey gozer als het niet lukt kan je qwix gebruiken. die zoekt automatisch naar je ip adres en daarmee is het zelfs mogelijk om via turbo ftp je spellen te verzenden naar je xbox. mocht je vragen hebben hoor ik het wel man.
 
Randy zei:
hey gozer als het niet lukt kan je qwix gebruiken. die zoekt automatisch naar je ip adres en daarmee is het zelfs mogelijk om via turbo ftp je spellen te verzenden naar je xbox. mocht je vragen hebben hoor ik het wel man.

Tip gebruik flashxp. Ik zie dat je naar je xbox wilt FTPen. Dan is hij dus gemod. Dan moet je nooit met autosettings werken. Tenminste als je waarde aan xbox live hecht. Je moet hem een ip adres geven in je evox.ini, bv. 192.168.2.187 ofzo. Verder moet je zorgen dat hij dus nooit verbinding met internet (=microsoft) maakt. Maar je probleem kan ik zo niet voor je oplossen. Daar zijn er teveel mogelijke oorzaken/ instellingen voor. Voor duidelijk tut's kan je hier kijken. Daar is alle info te vinden die je nodig hebt

https://www.xbox-scene.com

Suc6 ermee
 
tnx alvast voor de snelle reacties!

inderdaad de xbox is niet helemaal origineel meer. Ik zal het eerst met qwix ff proberen en met flashxp. xbox live doe ik niks mee, maar wel met xbconnect. ik ga het vanavond allemaal ff nalopen moet eerst nog ff 30 mins. werken ;D
 
Gisteren dus aan het rommelen geweest, Met Qwix vond ie hem niet, maar toen ging ik de tutorial van xbox-scene bekijken over ftpen. en die werkte. Er staat waarschijnlijk iets fout in het programma van smartftp.....

de oplossing is te vinden op de volgende link: https://www.xbox-scene.com/articles/ftp-ie.php

dit werkte gewoon goed. xbox op 192.168.0.2 en de netwerkkaart in mijn comp op 192.168.0.1

tnx voor de help!
 
Terug
Bovenaan