WWWoordgame, het subforum Chat en dat topic

Sjah

Forum Gebruiker
Berichten
4.151
Digitale TV
  1. Ziggo
Nou, ik erger me eraan dat als ik dagelijks check of er nog wat nieuws gepost is, ik dit subforum in moet duiken, terwijl er toch niks anders NIEUWS dan in WWWoordgame gepost is.Dit geldt in bepaalde mate ook voor het Internet-Algemeen subforum en Plaats hier je Snelheidsresultaten, maar in veel mindere mate daar boeit het niet, maar in Chat staat bijna nooit iets nieuws.

Waar pleit ik voor... doe een spelletjes subforum of zo, of verzin iets anders.
 
Waarom dat? Het is toch Overige/Chat? Je kunt ook gewoon even klikken op dat forumdeel en WWWoordgame gewoon negeren. Of is dat teveel werk? Dat er in Overig/Chat verder weinig nieuws staat zegt al genoeg toch... en als je gewoon de functie 'Toon ongelezen berichten' gebruikt, zie je gelijk dat/of het een nieuw bericht in WWWoordgame betreft.

19-10-2013 16-41-41.png
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Het is irritant om 350+ dgn per jaar dit dit forum in te duiken en 80% van die dagen te zien dat dat voor niks is. JA, het is teveel werk, klopt, saai en onnodig werk.

Die manier van je plaatje kan ook, ik hou er op zich van om de subfora lijstgewijs af te gaan. Ennuh, ja ik vind dat topic gewoon veel te overheersend in Chat.

Verplaats het naar Games (online), en punt.
 
Sjah zei:
Ennuh, ja ik vind dat topic gewoon veel te overheersend in Chat.

Tja, logisch als er verder bijna geen gebruik van dat forumdeel gemaakt wordt.
Ach ja... LB.

Overigens, bij die functie 'Bekijk ongelezen berichten' zie je in één oogopslag alle nieuwe berichten en zodoende mis je ook niets. Niets anders dus dan jouw methode, alleen makkelijker.

Sjah zei:
Verplaats het naar Games (online), en punt.

LOL! Dus omdat er maar één topic gebruikt wordt, gaat dat topic overheersen en moet het maar verdwijnen naar een ander deel van het forum? Je kan dus ook gewoon zeggen, waarom wordt er niet meer offtopic geneuzel geplaatst in dat forumdeel? Er is per slot van rekening genoeg offtopic gelul aanwezig hier ;) Men kan zich overal druk om maken (en dat is een goed recht!), maar dit is by far tot nu het meest nutteloze wat ik hier tegen ben gekomen.

Het zou naar Games kunnen gaan... maar wat maakt het uit. Van het ene dode forumdeel naar het andere dode forumdeel?
 
Snap ik, maar Games (online) daar kan het heen, dat subforum is pas dood en daar kan dit topic keurig heen.
Nu aan de Mods om te oordelen. :)
 
Ik heb toon ongelezen berichten gewoon als snelkoppeling ingesteld voor chelloo en mis daardoor nooit iets.
De voorpagina kijk ik eenmaal per dag of er nieuws voorbij komt,
 
Terug
Bovenaan