• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

wtf is er met i-net in rdam aan de hand?!

T

Ticker

Jezus mensen.. ik word er nu echt ziek van... ik loop al ongeveer 2 a 3 maanden mezelf te ergeren aan de steeds slechtere connectie van chello!! Ik weet nog dat Sonera naar chello ging, en ik dacht ff dat ik klaar kwam 8) , maar waar chello nu ineens mee bezig is.... ik haal de 180 echt nie meer hoor... ook de 120 nie.. nee ik... ik haal de 20 net... soms mag ik blij zijn met de 8... (ohh ja ik praat hier over kb/s)

Ben ik de enige ofzo? Of zijn er nog meer mensen die hier veel problemen mee hebben?

Als ik eraan denk, is het volgens mij allemaal begonnen toen chello er 3 dagen uit lag (jaja dat was al weer een hele tijd geleden) sindsdien is me connectie echt f*cked..
:-\ >:(
 
Het was laatst weer ffies bagger naar het buitenland, maar verder is het wel ok in omgeving A-dam
 
;D Ben blij dat ik niet in RDam zit, LWD is zeer, zeeeeeeer snel ;D
 
Je bent een overstapper van sonera naar chello ?
Waar staat je kabelmodem ?
Aangezien er in de tijd dat sonera er nog was alle kabelmodems nog aangesloten konden worden op het 2e of ander punt waar de kabel binnenkomt ... en dan kan een splitter cruciaal zijn waardoor je traag kan internetten omdat je kabelsignaal te laag is.
 
ik woon zelf ook in rotterdam en echt af en toe is het heel vervelend zo langzaam
maar maar sinds het begin van deze maand lijkt er verbetering op te treden
 
Nou ik heb er hier in r'dam anders nog erg veel last van.... idd super traag internet gewoon de wil om de zaak helemaal af te laten sluiten.... of anders daarvoor had ik zelfs nog binnen 1 dag 4 nieuwe ip's waardoor ik dus lekker een halve dag zonder internet zat.... een en al kl*te zooi ;)
 
aad zei:
ik woon zelf ook in rotterdam en echt af en toe is het heel vervelend zo langzaam
maar maar sinds het begin van deze maand lijkt er verbetering op te treden
En hier verslechtering, dus, GEEF TERUG DIE BANDBREEDTE ;D
Grtz, LAu
 
Terug
Bovenaan