WRT54G -> thompson tcm390 valt om de 4 dagen uit

X

xhoy

Beste Chello gebruikers..

ik heb nogal een raar probleem, ik heb sinds 2 maanden chello Classic dit werkte na enige moeite zoals het hoort. dit heb ik draadloos gedeelt op een Linksys WRT54G door het mac adress te klonen. met de nodige beveiligingen zoals WPA pre-shared key maak ik dan met mijn computer boven verbinding naar het AP beneden.

dit werkt allemaal fijnloos, tot een paar dagen, varierend van 2 tot 6 dagen, dan valt het acces point uit. ik kan het access point dan niet meer berijken via http en https, ook niet als een vriend van me remote managemant wilt doen via internet. als ik de stroom van het AP haal en terug is het probleem weer verholpen en kan ik weer een paar dagen het internet op.

nu ben ik met het access point terug gegaan naar de winkel en heb een nieuwe mee gekregen. ik heb deze geinstaleerd en alles werkte tot gisteren, had ik weer het zelfde probleem : :o
ik heb beide accesspoint draaien op de laatste offiecele firmware van linksys...

het rare is dat gewoon verkeer zoals downloads die draaien gewoon binnen gehaald worden waneer de acces point niet meer reageert maar http verkeer wordt wel tegen gehouden. de dns is goed. en het acces point wordt warm maar niet overdreven heet..

weet iemand wat de oorzaak kan zijn van dit probleem?

alvast bedankt,
r00ster
 
Terug
Bovenaan