[WRT54G] Buffer vol??

R

Royalty

Onlangs heeft een kennis van mij een WRT54G aangeschaft (firmware 7.0.0.0) (na eerst een gefaalde sweex). Nou is het probleem dat hij na korte tijd (week of 2) extreem traag tot geen chello easy heeft. Na een harde reset (spanning eraf) van zowel de router als het Arris (telefonie en chello) modem werkt ie weer prima. Iemand een idee waaraan dit zou kunnen liggen? Zit er iets van een log in de router (bij de sweex waren daar geen problemen mee), of iets van een geheugen dat vol is? Ik kon er geen zinnige conclusie met zekerheid uithalen. Misschien DHCP uit of iets dergelijks?

Het was zowel met bedraad als niet bedraad het geval. De netwerkkaarten hebben de laatste drivers. De adapter is een Atheros AR5005G voor het wireless gedeelte en een realtek voor het bedrade. Er zit maar 1 laptop op. Ook de router gaf aan dat er maar 1 verbinding met een client was (router was niet beveiligd, nu wel).

Ik hoop dat iemand hier een oplossing heeft, want ik verwacht dat de problemen wel zullen terugkeren.

groetjes,
Erik
 
Hoi,

Weet je ook wat voor versie de WRT54G is?

Je zou sowieso kunnen kijken of je de firmware kunt updaten..
 
Ik heb gelezen dat de buffer size in de WRT..... routers het Flashgeheugen is gehalveerd naar 16MB ipv 32MB of van 16MB naar 8MB en ook het ram geheugen (buffer)

Zoek op de site van linksys
 
Terug
Bovenaan