• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wordt UPC beschermd door overheid ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
wat een gezeik zeg...

tuurlijk, UPC wordt beschermd door de overheid, Volkert G. is getrained door de Taliban en ik ben de eerste week van december 'op vakantie', maar eigenlijk ben ik dan stiekem Sinterklaas... ;D

belastingfraude: als je iemand daarmee beschuldigt, moet je volgens mij zelf met bewijzen komen. onschuldig tot het tegendeel is bewezen.

daarnaast, als je ontevreden bent...ga je toch lekker aa-dee-es-ellen met de ka-pee-en?!

get a life dude...
 
Sinds november 2001 ADS-dinges ik al!, heb ondertussen een schotel en telefoon via KPN; m.a.w. NIKS meer van upc ! Alleen ze blijven me achtervolgen met rekeningen die niet kloppen (bewijsbaar: dus de financiele administratie bij upc deugt niet; zelfs al zou dit uitsluitend mij overkomen !)
 
Ik heb m'n zegje nu wel gedaan. Gelet op sommige "geweldadige" reacties, zou ik zeggen; vermaakt u. Ik bemoei me niet meer met deze discussie.
 
Big zei:
Ik denk dat jij een beetje begint door te draaien..
2)UPC gaat niet failliet, als jij het nieuws gevolgt hebt dan weet je dat de aandeelhouders akkoord zijn gegaan met het plan om de schuld om te zetten in aandelen. (de Versateltruc).
Ook heeft United Global Com 100 miljoen dollar in het bedrijf geinvesteerd. United Global gaat echt investeren in een dooie mus..Cheerzz Big..

UPC heeft inmiddels uitstel van betaling aangevraagt en hierover moet nog door de rechter geoordeeld worden.
Als dit afgewezen wordt en de schuldeisers komen langs, is t wel degelijk failliet.
Klein voorbeeldje KPN-Quest , toevallig met dezelfde accountant.

U lult dus uit uw nek. ;D

Groeten: Bob
 
de stelling: Wordt UPC beschermd door overheid ?

Ik denk het wel, half Nederland heeft TV van UPC... Dat stop je niet "zomaar" ...
 
Ik denk het wel, half Nederland heeft TV van UPC...

op zich zit daar wel wat in, aan de andere kant is zo'n enorme markt natuurlijk mega-interessant voor elk ander kabelbedrijf dat z'n zaakjes wél goed op orde heeft.
 
Anonymous zei:
Kijk maar eens op mijn homepage: https://baalpage.cjb.net

Website met heel veel niet onderbouwde bla...bla. Ik ben bang dat je een tikkie aan het doordraven bent. (om over lay-out van website maar niet te beginnen, maar goed wellicht leuk voor een ander topic.)
 
Het lijkt mij verstandig om deze discussie te sluiten, er zullen altijd "voorstanders" en 'tegestanders" zijn. Feit is wel dat deze 2 groepen het structureel oneens blijven, discussie gaat waarschijnlijk in het oneindige door..
 
Ik sluit dit topic maar...
bye.gif
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan