• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wordt UPC beschermd door overheid ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
Mr. BIG, Kunt u bewijzen dat upc niet aan belastingfraude doet ? En, heeft u een verklaring, waarom de diverse overheden niet regaeren op mijn vragen ? Men had toch gewoon kunnen melden, dat alles in orde is; maar nee, men zwijgt. Dat wekt achterdocht. En wat de aandeelhouders betreft Ik volg nauwlettend het beleggersforum op www.iex.nl ! Ik kan u verzekeren, dat niet bij elke belegger een geruststellend gevoel heerst met de investeringen van ugc. Ik ben niet echt thuis in de beleggerswereld, maar heb wel begrepen, dat het de bedoeling is dat upc straks new-upc gaat worden. Voor de klant misschien weinig verandering (zelfs de belabberde service zal waarschijnlijk blijven, omdat Malone daar geen problemen mee schijnt te hebben), maar bepaalde financieel belanghebbenden (w.o. mogelijk de fiscus) zouden wel eens achter het net kunnen vissen, want het devies van onze Amerikaanse kabelboer is immers, dat hij liever rente betaalt dan belastingen. (En dat is uiteraard zijn goed recht) Tenslotte: Ik draai niet door, ik vecht door. Ik besef echter zelf ook wel dat dat niet makkelijk is en dat die strijd bij sommigen een bepaalde afschuw/weerstand oproept. Bijna 30 jaar gelden ben ik ook een strijd aangegaan (met de overheid), waarvan iedereen dacht, dat ik een strijd voerde tegen windmolens, totdat na 5 jaar procederen "de vijand" bakzijl haalde. Daar put ik nu mijn kracht uit: Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid.
 
Anonymus, bewijzen kan ik het natuurlijk niet maar als upc aan belastingfraude zou doen waren zij allang gepakt door de fiod.

Tip voor je! Waarom wordt je geen lid van coax, mischien kunnen zij nog wat vrijwilligers gebruiken?? Sta je er in ieder geval niet alleen voor.

Suc6 :><
 
Coax, Kassa, Radar, Week van Willibrord, Peter R de Vries; allemaal heb ik ze benaderd... Coax regaeert niet op mijn mail, De overig genoemden vinden het geen zaak om een uitzending aan te besteden. Zo verwees de hoofdredacteur van "De week van W." me b.v. weer terug naar Radar en/of Kassa. Een medewerkster van Peter R de Vries bracht me in contact met een medestrijder, die echter een heel ander soort strijd tegen upc voert, dus daar had ik ook weinig aan. De consumentenbehartigers van de omroepen protesteren eigenlijk alleen maar tegen de slechte service en/of eventueel onterecht gevonden prijsverhogingen van kabelaars. Als men de site van Coax bezoekt, zou je de indruk krijgen, dat er aktief tegen het beleid van upc wordt onderhandeld, maar blijkt ook, dat upc tijdens die onderhandelingen vaak alleen maar vage toezeggingen doet. En laten we eerlijk zijn: Juridisch gezien hoeft upc ook geen toezeggingen te doen over het servicebeleid wat ze voeren. En wat de financiele administratie betreft ontkent upc gewoon, dat er b.v. spooknota's zijn verzonden. Komen we op het punt: WIE moet WAT bewijzen..... En wat de fiod betreft: Ik wil eerst een schriftelijke antwoord op mijn verstuurde fax. Dat het economisch belang groter wordt gevonden dan een aanpak met verstrekkende gevolgen is ook nog niet door de fiod en/of andere door mij aangeschreven overheden bevestigd.
 
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif
bye.gif

Jaja, we weten dat je alle mensen oproept tot de heilige (?) oorlog (=jihad) tegen UPC ;D

Mijn tip: koop een Boeing 747 en huur een paar talibanstrijders in die met het vliegtuig naar het hoofdkantoor van UPC gaan
devil.gif


P.S. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden als mijn tip door een gek serieus wordt genomen!
 
nee, dat zou zielig zijn. gooi een klein atoombommetje op het hoofdkantoor! :D dan word het hier weer wat sneller!

grtz, raoul
 
Hahaha een klein atoombommetje op het hoofdkantoor zou ik niet doen. Het hoofdkantoor zit volgens mij op de kabelweg in Amsterdam, daar staat ook het "headend". Als je dat zou bombarderen heb je waarschijnlijk geen internet meer.. 8).
 
dan sturen we een sluipschutter, en mag ie al die medewerkers van UPC killen :) ;D

grtz, Raoul
 
Ja doe ff niet ... :) Dan wordt ik als verdachte gezien met mun witte bestelbus met zwarte lettertjes aan de zijkant :)
 
WHAHHAHAHA ROFLOL! :P
Maarja, laten we weer ontopic gaan ;)

Waarschuwing: Ik doe dit topic op slot als hierna nog een offtopic reactie wordt geplaatst :P
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan