• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wordt UPC beschermd door overheid ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Anonymous

Deze vraag mag ik zo zoetjes aan stellen: Faxen en mail gestuurd naar diverse overheidsinstanties, w.o. Ministerie van Financien, Justitie., alsmede naar de FIOD en de 3 grote regeringspartijen. Wat ik gevraagd heb: De boekhouding van UPC deugt niet. Dan kunnen de diverse belastingaangiftes ook NIET deugen en dat is een Staatsaangelegenheid. Men zwijgt echter in alle talen OF geeft een nietszeggend antwoord. In een beleggersforum wordt gesproken over corruptie en commissariaten van dames en heren politici bij upc... Lees ook mijn bijdragen aan het upc-formum op www.at5.nl :}
 
waar maak jij je druk over? Als upc fouten maakt in hun boekhouding komt de overheid daar zelf wel achter. Wat denk jij dat grote bedrijven als upc niet in de gaten worden gehouden door de overheid??
Blijkbaar doen zij hun boekhouding wel goed anders hadden zij allang bezoek gehad van de fiod of wat voor instantie dan ook..
 
Ik ben persoonlijk flink belazerd door upc. Helaas is er via de consumentenkanalen weinig/niets aan te doen. De enigste manier om upc snel van de markt te krijgen is dus via de overheid en ik zal ook alle mogelijkheden proberen te gebruiken om dit bedrijf naar de bedrijvenhemel te sturen. Klaagt de consument ook niet meer over upc. (Of dat zou een leuk tijdverdrijf worden gevonden) :<>
 
Anonymous zei:
Deze vraag mag ik zo zoetjes aan stellen: Faxen en mail gestuurd naar diverse overheidsinstanties, w.o. Ministerie van Financien, Justitie., alsmede naar de FIOD en de 3 grote regeringspartijen. Wat ik gevraagd heb: De boekhouding van UPC deugt niet. Dan kunnen de diverse belastingaangiftes ook NIET deugen en dat is een Staatsaangelegenheid. Men zwijgt echter in alle talen OF geeft een nietszeggend antwoord. In een beleggersforum wordt gesproken over corruptie en commissariaten van dames en heren politici bij upc... Lees ook mijn bijdragen aan het upc-formum op www.at5.nl :}

Laat me raden......werkeloos, financiele zaken worden door schuldsanering afgehandeld, betalingsachterstand van 500 euro en nu vraagt UPC je ineens om te betalen ? ;)

Niet lullig bedoeld hoor, maar of zeg hoe je belazerd bent of maak niet van die vage vooralsnog niet onderbouwde opmerkingen
 
Ik vind het zowiezo een vreemd verhaal ... maargoed, UPC zal zeer zeker niet door jouw individuele actie "ineens" van de bedrijvenmarkt verdwijnen, zoals je het zelf zegt...
Ik zou zeggen .. stap naar de rechter als je denkt je gelijk te hebben .. dan bepaalt de rechter wel of jij gelijk hebt of niet ... (maar bedenk wel de evt. kosten hiervan ed, en heb je dat ervoor over?!) .. Life is unfair, so be it... Iedereen wordt dagelijks benadeelt door elke instantie (denk maar aan het tanken / kwartje van kok).

En de consument heeft vast wel te klagen zodra UPC evt. overgenomen wordt door iemand anders... dit houdt allerlei veranderingen in .. met als gevolg dat er niks duidelijk is bij de consument waar ze aan toe zijn. Tevens zal iedereen dan bij die instelling gaan klagen aangezien UPC er dan totaal niks meer mee te maken heeft. En zoals iedereen al weet, van een kale kip valt niet te plukken.
 
Kijk maar eens op mijn homepage: https://baalpage.cjb.net wat ik er vanaf september vorig jaar mee beleef. (EN het verhaal is nog lang niet compleet) Mensen, welke furieus reageren op mijn initiatieven, zijn vaak ongerust over de toekomst: Gaat Nederland op "zwart" , OF ben ik dan m'n internetaansluiting kwijt en dergelijke......
 
Nog even: Overheden zijn wettelijk verplicht binnen 6 weken een antwoord te geven op een schrijven. Als antwoord uitblijft, kan een beklag worden gedaan bij de ombudsman. Wat veel mensen niet weten, dat die klacht ook (omdat het om financiele zaken gaat) gezonden kan worden naar de rekenkamer. Tenslotte: Waarom zou UPC anders behandeld moeten worden dan welk ander bedrijf in Nederland ? Zou dat geen vorm van discriminatie zijn ? Ik hoef niet naar de rechter als de overheid, inclusief FIOD haar werk naar behoren doet.
 
Bah .. reclame voor je eigen site....

Tevens zie ik hier al iets totaal onzinnigs staan:

-quote-
Kom ik bij een klant die een thuisnetwerk heeft eh... pardon: HAD !! Sinds enige tijd heeft hij een Chello aansluiting. Belt hij mij, want z'n netwerk werkt niet meer. Kom ik daar, bekijk de zaak eens rustig en wat schetst mijn verbazing ?? Wel, de upc-monteur meende de reeds aanwezige netwerkkaart te moeten gebruiken voor Chello, terwijl bij een installatie een netwerkkaart bijgeleverd dient te worden. Ik heb de klant ge-adviseerd deze netwerkkaart alsnog op te eisen, zodat het bestaande netwerkje hersteld kan worden.....
-quote-

Het is de bedoeling dat een monteur NIET installeert op een netwerk, hij mag de pc alleen maar instellen op een stand-alone pc, dit houdt dus in dat het netwerk wordt afgekoppeld en de monteur alle instellingen van Chello op de bestaande netwerkkaart wordt gezet. Tevens "hoeft" er geen netwerkkaart afgeleverd te worden aangezien er al een werkende netwerkkaart in zat. Sommige monteurs (dus niet alle) leveren deze alsnog af omdat het hun totaal nix kan schelen wat ermee gebeurt (althans voorheen, want sinds 1 juli is de klant verplicht om zelf een kaart aan te schaffen en wordt deze in principe niet meer geleverd door Chello, wel kan er een netwerkkaart gekocht worden bij die monteur maar daar komen dan extra kosten voor in rekening).

Tevens is het zo dat iedereen weet dat een "netwerkje" niet mag bij Chello, maw. wat had die monteur dan moeten doen?! Kaart afgeven en tegen de klant moeten zeggen "nou meneer, tot ziens, ik mag um niet installeren op een netwerk dus u bekijkt ut maar, sluit de handel zelf maar aan. Modem functioneert goed, UTP is gelegt, de rest is voor u".

En waar lullen we om... een nic'je van 10euro bij een lokale pc boer. Tis maar waar je al je energie in wil stoppen om UPC/Chello proberen "zwart" te maken.

I rest my case...
 
UPC houdt zich niet eens aan hun eigen opgestelde voorwaarden...... U reageert uitsluitend op zaken die u meent te kunnen verdedigen. Werkt u toevallig voor/bij upc ?
 
Nog even over de vermeende site: Dit is GEEN site, maar een homepage bij de hcc. via cjb.net wordt ie gelinkt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan