Worden die mensen getraind om je gek te maken?

  • Onderwerp starter martijnv
  • Startdatum
M

martijnv

Ik heb in november gebeld met de helpdesk van UPC met de vraag hoe ik het beste mijn abonnement kan opzeggen. Per brief was het antwoord en dat heb ik dus ook gedaan.

Uiteraard niks gehoord. Vandaag dus maar weer een gebeld en inderdaad de brief was daar natuurlijk niet aangekomen. Volgens de mevrouw in kwestie kwam dat vaker voor en lag dat aan TPG Post..... Ze adviseerde mij nogmaals een brief te sturen. Leek mij gezien het eerdere niet slim, dus ik het advies dan maar te faxen. Ik kreeg een direct faxnummer dus dat moest goedkomen.

Maar ja, het vertrouwens is iets gedaald en aangezien ik toch echt op 31-12 mijn abbo wil laten beëindigen, dacht ik: ik bel toch nog maar even of alles goed is doorgekomen.

Uiteraard weer iemand anders aan de telefoon en die had geen fax gezien. Kon ook niet want ze hadden geen fax. Toen ik zei een direct faxnummer te hebben gekregen zei zij dat het centrale faxnummer was waar wel heel veel faxen per dag op binnen kwamen. Bovendien was dat een zaak van de afdeling mutaties en zij zat op de "service"-desk, dus ze kon mij niet verder helpen. Ik zeg: Prima, verbind mij maar door. Dat kan dus niet want dat mag niet. Ik zeg: Verbind mij dan maar met je baas door om te kijken of dit toch te regelen is. Zegt die muts: Mijn baas is er voor mij en niet voor jou.

Hier wordt je dus echt helemaaaaaaal gek van. Die mensen zijn getraind om je gek te maken en ze verbinden je met niemand door die die cursus niet heeft gehad.

Wat kan ik doen? Plz. help. :-\
 
stuur in 5 dagen elke dag 1 brief, dan moet er wel 1 aankomen
anders gewoon op die datum het zooitje zelf afsluiten en naar de upc winkel brengen en verdere rekeningen niet betalen
 
manke zei:
anders gewoon op die datum het zooitje zelf afsluiten en naar de upc winkel brengen en verdere rekeningen niet betalen

Da's een hele slim antwoord.
Gewoon nogmaals een brief versturen, desnoods afleveren bij de UPC winkel.
Lijkt mij veel verstandiger om te proberen, dan voorgaande raad in acht te nemen.
Die actie is vragen om moeilijkheden.
 
Hulkster zei:
Verstuur die brief aangetekend.

Heb je altijd een bewijsje :)
Ja klopt.
Bewijsje dat je iets verstuurd hebt. Kan dus ook een lege envelop zijn!

Maar goed. Meestal gaat het dan wel beter en gaat hij minder snel "verloren".
 
Mijn opzegformulier is 27-11 de deur uitgegaan met de mededeling dat ik alleen nog de maand december van hun diensten gebruik wil maken en daarna 'yess' ADSL , kom ik vandaag terug van mijn werk en wat zie ik op tafel jawel een brief van chello , nou ik blij natuurlijk want ik hoopte op een bevestiging terug blijkt het GVD dat ik getrakteerd word met reclameshit en een inflatiecorrectie van 2,1% Baffffff das lekker ! Nou 31dec koppel ik mijn modem af en blokkeer mijn rekening en dan eindelijk CHELLOOS. Niks geen meerdere briefen opsturen 1 is genoeg ook al is het daar een grote k#tzooi. Wel met zo'n schijtbrief aankomen want daar zijn ze wel snel mee en iemand die opzegt lekker laten wachten wat een service. Ik ben trouwens benieuwd hoeveel mensen hebben opgezegd ,want nadat ik lid werd van chello (alweer 4 jaar) heb ik er voor gezorgd dat er een hoop kennissen & vrienden lid werden en nu heb ik dezelfde mensen (totaal 9 nu) overgehaald om ook over tegaan naar ADSL , ik hoop dat ik hiermee chello tegemoet kom want zo krijgen ze natuurlijk wel meer bandbreedte.

=edit=
warnwarn.gif
Hou eens op met je 'CHELLO TE LEUK OM DOOR TE GAAN'. Ik blijf niet bezig al je reacties te editten. De volgende keer heb je een ban te pakken.
 
Mod-break:
Smoke, laat die leus ('CHELLO TE LEUK OM DOOR TE GAAN') nou eens gewoon achterwege. Volgens mij staat/stond dat bij ieder bericht van jou.
Owja, ik heb het topic ook ff opgeruimd.
 
Nee, wij worden er op getrained niet meer info te verschaffen dan we verplicht zijn, daardoor willen nog wellis mensen uit hun naad gaan als we niet helpen om een router te installeren... sad but true.
 
Krueger zei:
Nee, wij worden er op getrained niet meer info te verschaffen dan we verplicht zijn, daardoor willen nog wellis mensen uit hun naad gaan als we niet helpen om een router te installeren... sad but true.

Dat heet "klantenservice" met "restricties"......lijkt die oude slogan van het fameuze margarinemerk Zeeuw Meisje wel........."geen stap te veel" i.p.v. "geen cent te veel "..............triest dat een goedwillende helpdeskmedewerker geen extra "toegestane" inzet mag tonen ........."time is money" nietwaar? ::)
 
Krueger zei:
Nee, wij worden er op getrained niet meer info te verschaffen dan we verplicht zijn, daardoor willen nog wellis mensen uit hun naad gaan als we niet helpen om een router te installeren... sad but true.

Ik denk dat we het hier niet over het installeren van een router hebben lijkt mij.

Daar komt dan nog bij dat er wel betaald wordt voor de zogenaamde service (telefoonkosten), dus iemand doorverbinden naar een andere afdeling valt wat dat betreft wel onder de service en zijn jullie daarom ook verplicht! Net zo als het zorgvuldig omgaan met de administratie van de klant!

Het niet doorvebinden van een klant is gewoon het terugzetten van de klant anchter in de wachtrij zodat er wat meer geld binnen stroomt. Ditzelfde geld met het doorverkopen van E-mail adressen van chello klanten. De schulden van Chello moet toch ergens van betaald worden als er steeds meer mensen hun abo opzeggen. En door te zeggen dat men geen brief heeft gehad, zit de klant nog net even een maandje langer vast aan z'n abo... Ook weer even wat extra geld....

Het is triest hoe een berijf zo ver kan gaan....

Men weet heel goed bij chello wat hun rechten zijn, maar met de plichten neemt men het niet zo nauw...
 
Terug
Bovenaan