Windows XP pro en chello

B

Bjorn

Hallo mensen ,

Ik heb even een vraag , mijn ouders hebben een nieuw systeem gekocht met windows xp pro erop. Nu wilden we chello installeren, maar tot nu toe geen succes , de helpdesk van upc/chello was erg vriendelijk maar kon geen uitkomst bieden.

Ik heb gelezen dat er een pdf file op de subriber pagina is, waarin alles staat hoe je chello op xp moet installeren. MAar daar kom je dus niet in met een ander inbel account.

Zou er iemand zo vriendelijk kunnen zijn om voor mij , stap voor stap te beschrijven hoe we die verbinding op moeten zetten ?

het is voor de regio gelderland , met een com 21 modem.

Alvast heel erg bedankt.

::)
 
Ik heb het bestandje naar je mail adres gestuurd :>< Ik hoop dat je daar je antwoord kan vinden.


en anders heb je hier misschien wat aan.

Branden je link lampjes zowel op de pc netwerkkaart (als die er een heeft) en op je kabel modem?

Heb je de netwerkkaart overgezet vanuit je oude pc of gebruik je een nieuwe die bij deze xp pc is geleverd.

Elke netwerkkaart heeft uniek adres het "mac adres" deze is bekent bij je kabel modem, dus het kan gebeuren als je een nieuwe netwerkkaart er aan hang dat hij het niet meer doet.

suc6
 
Heb um ff gedownload en op mun un host gezet.
https://dutchblood.host.sk/chello.zip
Zo kan iedereen die er naar opzoek is um bekijken :)

Edit: heb um ff gerenamed naar .zip nu kun je um downloaden. Als je um gedwonload hebt moet je hem weer ff renamen naar .pdf
 
Bedankt jongens,

Uiteindelijk naar 2 en een half uur bellen naar chello hebben ze een nieuw ip adres aangemaakt en voila het werkt , en sneller dan ooit te voren.

Slimme jongens daar bij chello ;D
 
Mooi man dat het weer werkt. Alleen jammer van de tijd die je er in heb moeten steken.

groeten
 
Ik heb een zelfde probleem.
Ik heb twee computers, een met w98 en een met w98 en xp pro. Voorheen was de tweede computer met w2000 en deelde ik de internetverbinding door het ipadress elke keer vrij te geven en dan kon elke computer wanneer hij was vrijgegeven verbinding krijgen'.
Nu heb ik mijn comp. opnieuw geinstaleerd met w xp pro. Ik heb opnieuw alees geinstaleerd en had ook een verbinding. Maar nu komt het, als ik de xp vrij geef kan de andere (w98) wel weer verbinding krijgen maar de xp geeft na instructie renew wel een ip adress maar geen verbinding naar internet.

Wie weet hiervoor een oplossing. ik wil geen netwerk tussen twee pc's.

een tweede vraag is ik heb een motorola digital settop voor tv, daarin zit een modem. Heb ik ook gebruikt (je kunt dan met twee verbindingen onafhankelijk van elkaar gebruik maken van een verbinding met chello) maar deze verbinding werdt verbroken en binnen chello weet niemand officieel wanneer dit wel of niet werkt.

Ik weet dat het veel vragen zijn maar het lijkt me wel een leuke vraag.

FRIED
 
Misschien moet je hier even een nieuw topic voor openen. De oorzaken en oplossingen voor de problemen lijken me nogal verschillend
 
Terug
Bovenaan