• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

windows xp. Het logo word niet herkent ??

C

cobra

hallo, ik heb al een tijdje een probleem met mijn computer... elke keer probeer ik windows xp te updaten.... (update 'KB 832483' ) en hij zegt elke keer als die gedownload is.. het windows logo word niet herkent...??? heeft iemand hier een oplossing voor? want ik heb het nu al ongeveer in een maand tijd wel 200 x geprobeert.. nix gelukt nix gevonden....

Graag reactie.. ..

greetz cobra
 
Krijg je die melding bij het draaien van windowsupdate?
Of als je die update handmatig tracht te installeren?
 
ik heb inderdaad een illigale windows versie.... dit probleem zegt die zodra ik um instaleer... dus niet als ik hem download.. wat het gekke is.. is dat hij het op een andere pc( met de zelfde windows en de zelfde serial) wel doet

graag reactie.. greetz cobra
 
cobra zei:
het gekke is.. is dat hij het op een andere pc( met de zelfde windows en de zelfde serial) wel doet

graag reactie.. greetz cobra
Dat klopt,..dat is de grote truk van XP,..als je op 2 PC's dezelfde versie installeert, blokkeerd de laatste omdat het aangemaakte Hardware profiel niet overeenkomt. Je kunt controleren of je inderdaad dezelfde versie op beide PC's hebt staan door rechts te klikken op het pictogram "Deze Computer" Meestal op bureaublad, anders in het Menu start en "Eigenschappen" te selecteren. Daar vindt je het serienummer van je Windows XP,..Wanneer je twee dezelfde serienummers hebt en verschillende Hardware ,..tja dan zal je iets anders moeten verzinnen,..en ,.. da's dus een probleem. De sugestie van Snoopie *** lijkt me ook een interessant alternatief,..Ikzelf heb nog geen echte ervaring met Linux, maar speel al sinds lang met de gedachte om toch eens op Linux te gaan draaien, vooral ook omdat ik toch meer positieve dan negatieve geluiden hoor, en dat voor Openware,..lijkt mij zeker het proberen waard, ben je van dat ilegale gedonder af,..maar het is een sugestie.
 
Dat klopt,..dat is de grote truk van XP,..als je op 2 PC's dezelfde versie installeert, blokkeerd de laatste omdat het aangemaakte Hardware profiel niet overeenkomt. Je kunt controleren of je inderdaad dezelfde versie op beide PC's hebt staan door rechts te klikken op het pictogram "Deze Computer" Meestal op bureaublad, anders in het Menu start en "Eigenschappen" te selecteren. Daar vindt je het serienummer van je Windows XP,..Wanneer je twee dezelfde serienummers hebt en verschillende Hardware ,..tja dan zal je iets anders moeten verzinnen,..en ,.. da's dus een probleem.
hey dude, dat is allemaal onzin daar licht het niet aan( alle windowsXP serials zijn FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) het is vast een verkeerd gedownloade versie of iets dergelijks
 
UnknownGod zei:
hey dude, dat is allemaal onzin daar licht het niet aan( alle windowsXP serials zijn FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) het is vast een verkeerd gedownloade versie of iets dergelijks
Tja, dan weet ik het ook niet meer,..maar ik heb trouwens een heel ander serie-nummer,..??? Weet jij dan misschien hoe het zit met de aanmaak van het Hardwareprofiel,..ik heb er van alles en nog wat over gelezen, en het kwam allemaal neer op de combinatie van 5 Hardware artikelen in je systeem, en de eerder genoemde Serienummers,..overigens draai ik hier legale versies 1x OEM en 1X Upgrade,.. ::) O,...ik zie nu wat anders,..heb jij het soms over een universele Product Key??? (5X5 caracters)
 
eddy zei:
O,...ik zie nu wat anders,..heb jij het soms over een universele Product Key??? (5X5 caracters)

Bij de mededeling die eerder werd gedaan, kan je niet je Serienummer oftewel je keynumber zien, als je dit download dan kan je er wel je nummer naar voren mee toveren.

https://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml

Als je het al een paar keer hebt geprobeerd, dan zou het wel wat moeilijker kunnen worden, omdat het waarschijnlijk al is genoteerd in de map WINDOWS/System32/Catroot2 waar alle Updates genoteerd staan, of je zou nog even kunnen kijken in de map WUTemp, die je wel zichtbaar moet maken.

Als je daar uit kan komen, want niet alles staat natuurlijk helder dat je het direkt zal herkennen, maar je weet het maar nooit, als je iets met dat nummer tegen komt, zou je dat kunnen verwijderen.

Wat je ook zou kunnen doen, ik zeg niet dat het EI van Columbus zal zijn, maar kijk eens bij Software, Start/Confugiratiescherm/Software of je hem daar al ziet staan, al deze mogelijkheden kunnen helpen, of je hebt pech maar dan hebt je wel weer wat mogelijkheden gedaan wat je niet meer hoeft na te lopen.

Hoop dat je er iets aan hebt, succes

Tot zover maar weer ... ::)
 
Terug
Bovenaan