Windows 10 mail

hallo,

zoals Rene hierboven aangeeft hoef je normaal gesproken bij Ander Account alleen maar je emailadres en wachtwoord op te geven en wordt daarna op de achtergrond alles juist ingesteld.

is het probleem misschien begonnen na de laatste Windows update die deze week is binnen gekomen en is er een Antivirus programma op de computer geinstalleerd ?

misschien is er na de Windows update een conflict met het Antivirus programma ontstaan die dit probleem nu veroozaakt........


vriendelijke groeten
 
Inderdaad vreemd. Wat ik eerder vertelde blijkt inmiddels achterhaald te zijn, namelijk bij oudere mail programma's was voor verzenden niet een wachtwoord nodig. Iedereen kon daardoor criminele activiteiten ontplooien door willekeurige fake afzenders te gebruiken, zowel bestaande als verzonnen.

Maar (een heel voor de hand liggend proefje) heb je al eens je hele account verwijderd en opnieuw ingevoerd?

PS:
Heeft daarna wel even tijd nodig voordat het weer geactiveerd is.
 
Laatst bewerkt:
hallo,

bedankt voor uw antwoord.

misschien is de suggestie van dhr. de Boer nog een optie om te proberen. als u het account heeft verwijderd uit de mailapp dan daarna computer rebooten en daarna het maiaccount opnieuw aanmaken in de mailapp.

hoop dat het binnenkort kan worden verholpen

vriendelijke groeten
 
Dat is ook al geprobeerd maar ook helaas.
Maar ik ga het weer doen.
ik haal hem weg en morgen weer proberen

Bedankt
 
Laatst bewerkt:
Helaas dat lukt me ook niet.
Ik ben wel blij dat ik niet de enigste ben zo als ik lees.
Ik probeer nu alles maar naar Gmail over te zetten.
Wel bedankt voor alles
 
Ik probeer nu alles maar naar Gmail over te zetten.

Als je IMAP gebruikt, hoef je niets 'over te zetten'. Bij IMAP kun je gewoon met meerdere mail programmas naast elkaar werken. En dan pas later beslissen welke je blijft gebruiken.
 
Terug
Bovenaan