Willekeurig E48-32 fout, Humax IRHD-5300c

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

peterkuli

Disclaimer: ik weet dat er veel klachten en forumtopics zijn over de E48-32 foutmelding maar geen beschrijven mijn klacht.

Ik heb namelijk het probleem dat ik op volkomen willekeurige momenten (er lijkt tenminste geen patroon in te zitten) tijdens het tv kijken de E48-32 foutmelding krijg. Deze verdwijnt vervolgens na 1 a 2 seconden weer. Het kan daarna zijn dat de fout terug komt (eveneens voor een duur van 1 a 2 seconden) maar het kan ook zijn de fout niet terug komt.

Dit doet zich voor op alle zenders en op willekeurige momenten.

Ik heb een Humax IRHD-5300c.

Weet iemand wat dit kan zijn?
 
Zoals ik al zei, dit heb ik allemaal al gezien en heeft geen betrekking op mijn probleem.

De ontvanger geeft zowel bij signaal als kwaliteit 100%.
 
Kan uit je bericht niet uit lezen, dat je op de Ziggo site bent geweest.
E32 heb ik met men Samsung SMT-H3102 ook op onbekende tijde.
Kaart eruit halen, schoonmaken, recorder van spanning af, spanning weer op, kaart erin en dan gaat weer een tijd goed.
 
Klopt, in mijn bericht staat dat niet letterlijk. Maar ik ben dit forum rond gegaan, heb op de Ziggo site gekeken en gegoogled. Ook heb ik in Mijn Ziggo al iets gereset wat de foutmelding zou doen verdwijnen maar ook dat helpt niet. Ik kom gewoon niks tegen waarin staat dat deze melding spontaan optreedt, op een willekeurig moment en op willekeurige zenders.

De ontvanger is vrij nieuw (4 maanden ofzo) dus ik ga er vanuit dat de kaart nog niet vuil is, ook omdat dit probleem eigenlijk al vanaf het begin is.
 
Om het probleem wat duidelijker te maken, hier een filmpje (kwaliteit is niet heel goed maar voldoende om het probleem aan te geven).
 
Ik heb exact hetzelfde maar dan met een HUMAX 5100c
 
Ga ik doen. Ik hèb de smartcard er uit gehaald en de HUMAX gereset. Als het weer optreed dan kijk ik wel maar de signal waarden ed. Hoe hoog zouden die moeten zijn overigens?

Wel raar dat je vrijwel, alle apparatuur van ziggo moet herstarten, heb ik als ex KPN gebruiker voor 20 jaar niet gehad. Maar de router moet regelmatig geherstart worden om de snelheid erin te houden en de HUMAX ook regelmatig en vandaag weer een storing die de gehele dag heeft geduurd, zonder ook maar een mail in de mail box van ziggo met sorry voor het feit dat u de gehele dag geen tv kon kijken, niet kon internetten en eventueel kon werken en dat u niet kon bellen of gebeld worden!


Slordig!! Extreem slordig!!!!
 
Signaal en kwaliteit beide net zoals topic starter. 100% gloed nieuwe bekabeling in het huis! gloednieuwe tv! HUMAX is ok, 1,5 jaar oud. Maar ik krijgmhet gevoel....

Ziggo, een dag geen hardware gereset een dag niet geleefd. :no:

Routers, wifi access points, humaxen alles regelmatig herstarten, chipjes poetsen ed echt wat een geouweho.r

Als de bekabeling top is, de sigaalsterktes en kwaliteit 100% zijn! wat dan?

Moet ik met ziggo gewoon de aarlek eruit trekken en bij thuiskomst weer aanzetten om pak hem beet. 5 uur internet en digitale tv zonder hick ups te hebben?

Echt als het werkt, werkt het snel, en goed, maar mijn KPN internet is in 20 jaar alleen uit geweest ivm vakanties of stroomstoringen of hardware doe vervangen werd. Nooit om te kunnen blijven internetten of tv te kunnen kijken.

En je weet het dus loop je weer even naar de HUMAX of meter kast om de router ter resetten, maar leip is het wel!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan