Wil nieuw ip adres met Com 21

W

Worsten

Ik wil een nieuw ip adres en heb een Com 21. Chello zegt dat het ip adres automatisch word veranderd maar ik heb een standaard ip adres wat ik steeds weer moet invullen voordat ik kan internetten. Als ik het ip adres op automatisch verkijgen zet dan werkt mijn internet niet? Hoe zou ik nou een nieuw ip adres kunnen krijgen? ???
 

Taeniura

Forum Gebruiker
Berichten
62
Volgens mij heb je met een com21 een vast IP adres. Deze kun je dacht ik niet veranderen of chello moet dit ook bij hun aan passen ( correct me if i am wrong)
 
R

Renko

Ik denk niet dat ze dat doen..


Waarom zou je dat overigens willen? Ben je soms ergens IP-banned?
 
D

dano

Chello zegt dat het ip adres automatisch word veranderd maar ik heb een standaard ip adres wat ik steeds weer moet invullen voordat ik kan internetten.
dit is opzich wel vreemd, heb je dhcp aanstaan? dat hij dus automatisch een ipadres ontvangt? verder is het lastig een ander ip adres te krijgen (soms krijg je em spontaan ???) Maargoed, lees dit forum er op na, een aantal dagen geleden was er ook iemand met zo'n zelfde probleem:

https://ziggoforum.nl/topics/3107/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
T

The Viper

Is een beetje vreemd verhaal, zover ik weet maken ze alleen in omgeving R'dam gebruik van dhcp voor de com21.

In de rest van NL is ie statisch en kan ie dus alleen door Chello zelf veranderd worden. Maar de kans is erg klein dat ze dat voor je doen.

En waarom zou je eigenlijk?
 
S

Silent_Crib

Misschien dat je iets op de volgende site kan doen van Chello, maar weet het niet zeker https://172.29.11.36
 
S

Storm

The Viper zei:
Daar kun je niks uitrichten als je een com21 hebt :(

tis uberhaupt niet mogelijk om zelf op een DHCP netwerk je ip te veranderen zoals iemand anders al zie regio rotterdam heeft dhcp die licentie worden per gebruiker 24 uitgeschreven en meestal blijft dit in een cach ofzo staan voor kweet niet hoeveel dagen....

eens in de zoveel tijd krijg je wel eens een nieuw ip zijn ze zeker aan het opschonen of rerouten
 
Bovenaan