• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wijziging "trio pakket"?

René

Moderator
Berichten
9.887
Internet
  1. KPN
Ik merkte dat opeens de gratis film die je 1x per maand kon bestellen uit het pakket is gehaald :(
Dit extra'tje kreeg je als je telefonie+chello+dtv hebt.
Mag dat eigenlijk zomaar, dit stiekem wijzigen?
 
Ja!!!  UPC mag eenzijdig produkten akties veranderen.

Het vervelende is dat ze dat niet even ergens vermelden... >:(
 
het pakket is volgens de upc site niet veranderd kijk maar bij combineer je krijgt volgens hun nog steeds 1 flim van 3.99 gratis. nu dacht ik dat er bij mij een fout was gemaakt want ik moest alle films betalen. nu blijkt dat er dus bij meer mensen deze fout is gemaakt.
zou mij benieuwen of dit nog wordt recht gebreid.. >:(
 
UPC mag eenzijdig produkten akties veranderen.
Dat staat wel vermeld op je contract volgens mij, ik heb het in ieder geval gelezen dat ze dat mogen doen.
 
omdat het UPC is, bewaar ik uiteraard de voorwaarden voor contracten e.d. in de " aanvullende voorwaarden voor pakketten" staat helaas wel het volgende: "UPC is gerechtigd de regeling voor pakketten te wijzigen of te beeindigen. UPC is tevens gerechtigd de voordelen te wijzigen". Bij ons is er ook een Arrivofilm in rekening gebracht die gratis zou zijn bij een triopakket. Natuurlijk heb ik een mail gestuurd hierover. Als ik antwoord krijg, laat ik het jullie weten. Ik neem toch aan dat de pakketvoorwaarden niet zomaar gewijzigd zijn en dat dit gewoon een administratieve fout is, maar je weet het maar nooit. Ook bij het afsluiten van het pakket ging het al mis. Verschillende keren moeten bellen, daarna was het formulier nog niet binnen en later was opeens de korting op telefonie verdwenen, die wij krijgen omdat we andere abonnees hebben aangemeld. Laat dit nou juist explicitet in de aanvullende voorwaarden staan: deze voordelen houd je ook bij het afsluiten van een pakket!
 
nickvmusicman zei:
het pakket is volgens de upc site niet veranderd kijk maar bij combineer je krijgt volgens hun nog steeds 1 flim van 3.99 gratis.

Er staat nu alleen "Eerste arrivo film gratis"
Volgens mij stond er voorheen bij dat het per maand was. Nu staat het er als eenmalig.

En je kon toch ook gratis bellen met andere UPC-telefonie aansluitingen... ook weg, of is dit standaard geworden?
 
Iemand hier nog iets over gehoord?
 
Terug
Bovenaan