Wij willen meer zenders op digitaal o.a RTL4 Yorin En rtl5 !

X

Xela

Is nu ronduit belachelijk dat rtl4 rtl5 en yorin niet op de digitale paket zit.

Ik heb hier voor de heer de jong gesproken die is een hoge man bij HMG en die zei het volgende "
het is een kwestie van geld vanuit UPC , Casema en essent hebben ons wel op hun digitale paket alleen UPC niet omdat deze te veel geld vraagd van HMG dat willen we niet betalen hier voor en wat hun vragen is ronduit belachelijk ".

Nu belde ik ook de helpdesk op van UPC en de vraag waarom ze die zenders niet doorgegeven die meneer moest even aan zijn coach vragen wat hij was nieuw en na zon 5 min kreeg ik een antwoord van"Ja een kwestie van geld van die hogen heren of zo. Zeg maar "

Deze antwoord was ik dus niet gerust gestelt dus ik belde maar UGC op de holdingmaatschappij van UPC en had zowel een 020 nummer te pakken. Ik in mijn beste engels zeggen dat ik iemand van afdeling Digitaal wou spreken ik werdt na wat aarzelingen doorverbonden na2x een poging te hebben gedaan. en kreeg daar een meneer te spreken dat ik van de pers was of gewoon een consument. Hm ik zei natuurlijk consument en ik baalde dat ik deze zenders niet heb. Ja zei die man ik heb het zelfde maar op dit moment kunnen we niks doen. Ik zei doe er dan wat aan want is gewoon stom dat deze zenders er niet op zitten.
Die meneer zei dan ook u moet Mark Z hebben die is pers voorlichter , oke ik kreeg die meneer zijn telefoon nummer en ik belde Mark op. Daar had ik een antwoord apparaat en had deze netjes ingesproken in de hoop dat ik een nette bericht krijg en met de hoop dat deze zenders op de digitaal terecht komen.

heb hier kasaa het vara programma gemailt hier over.

Wordt denk ik vervolgd:
Alex
 
Goeie actie!
Las in google postst vane en half jaar terug al dat ze RTL4 zouden gaan doorgeven, maar tot op heden nada :(
 
Hier in Rotterdam e.o. ontvangen we die zenders wel digitaal van UPC :)


Maar dat komt omdat we via een ander netwerk/bedrijf het signaal ontvangen. Hetzelfde als waar Casema en Essent mee werken. Al vind ik het nogal simpel van de heren van HMG om te zeggen dat UPC te veel geld vraagt. Zal vast wel meer bij komen kijken!
 
In houdelijk komt het er op neer wat de HMG zegt" UPC wilt geld van ons veels te veel geld om het digitale signiaal op de digitale medium te zetten "

Wat ik dan vreemde vindt ik dat casema en essent het wel gelukt is.

Houdt UPC dan koste wat het kost geen rekening meer met de kijkers, de consument?
 
Ik vraag me af wat er gebeurd zou zijn als de EK niet door de NOS werd uitgezonden, maar door de HMG groep..

Anyway, strakke aktie Xela! Het is echt ronduit belachelijk dat het nogsteeds niet wordt doorgegeven.
Als UPC na mijn jaarcontract nog geen HMG zender wilt doorgeven ga ik Digital waarschijnlijk weer opzeggen.
 
Nee niet opzeggen

digitaal is gewoon een goed product als alles werkt.

Perfecte beeldkwaliteit is iets voor nu en de toekomst.

Mogen best meer zenders bij.

Alleen UPC moet gewoon HMG doorgegeven zoals andere kabelmaatschappij of is dit weer een monopolie gedrag. Hmm....

Wat ik ook merk is dat UPC niet erg zijn best doet om de beste te zijn maar blijft huppelen achter aanloopt.

men zou juist trost op je kabelmaatschappij moeten zijn , maar daar doet UPC nog te weinig moeite voor kwa techniek en voorkeursmogelijk heden.

Oke, als je over de helpdeks praat en over investeringen kunnen ze best meelopen. Maar niet voldoende!

We wil see. Upc!
 
Het is inderdaad erg jammer dat RTL4, 5 & Yorin niet digitaal worden doorgegeven terwijl andere kabelbedrijven dit wel doen. En bedenk ook nogeens dat je bij Essent 8,50 euro per maand betaald ipv de 14,95 euro bij UPC.
De STC's die Essent gebruikt zijn dan wel minder uitgebreidt en je moet ze zelf kopen (99 euro) maar die interactieve opties op de UPC STC hoeven wat mij betreft niet en deze opties maken het volgens mij juist zo prijzig bij UPC..
 
Van mij mogen ze die rtl4/5/yorin houden

Die zitten toch al in het standaard kabel pakket.............
Ik heb veel liever zenders erbij die niet op de kabel verkrijgbaar zijn, het kwaliteits verschil is echt minimaal.

Zal het zo zeggen, als iemand een zender opzet en me vraagt of dit via de gewone kabel binnenkomt of via upc digital kan ik niet zeggen wat het is.

En ja UPC digital is bij mij met scart aangesloten, het beeld is perfect maar dat is het van de "gewone" kabel ook (en ja ik heb ook een nieuwe 100hz breedbeeld tv).
Het grote nadeel van dat hele Digital is dat je de zender volgorde niet zelf kunt bepalen (bij de motorola) en dat de zap snelheid ook behoorlijk laag is.

Vind het UPC digital absoluut geen goede vervanger voor de huidige kabel maar absoluut wel een mooie aanvulling voor wat meer keuze aan zenders, alleen de zender keuze is momenteel niet echt spectaculair. (heb al hier eens een ander topic gestart over de zenders die ik er graag bij had)
 
Heb je die scartkabel wel op een RGB ingang gezet?
Sommige TV's hebben vaak op scart1 een RGB ingang, en scart2 is dan composite-video.

Hier zie je in iedergeval wel zeer duidelijk verschil. Normale TV is een tikje ruizig, en ondertiteling is was wazig. Via digital is alles superscherp.

De rede dat ik graag HMG op digital heb is dat ik dan niet de hele tijd hoef te switchen. Je zit nu met 2 afstandsbedieningen te werken. Dan weer analoog, dan weer digital..
 
Terug
Bovenaan