• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wifispots windows ultimate X64

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

mesa57

Nieuwe installatie windows ultimate X64.
Ik heb Ziggo wifispots ingesteld met het wifispots instel programma, en het werkte (via een netgear wna1000m usb adapter).
Echter na een herstart lukt het niet meer om verbinding te maken met wifispots. Ik krijg een timeout gedurende verificatie.
Op een of andere manier lukt de TLS handshake niet meer.
Iemand een oplossing ?
 
Sorry, had ik moeten zeggen. Handmatig hetzelfde probleem.
 
Iets meer informatie : de TLS handshake lukt niet.
De client stuurt een TLS client hello, maar de server antwoord niet.
Althans, gisteren deed hij dat opeens wel NA ANDERHALF UUR :?
Ik snap het niet.
 
Evt,
Firewall settings of virusscanner ?
Ik had zoiets bij iemand die kon niet op zijn netwerk komen.
Bleek dat zijn virusscanner (mcaffee) het tegen houden.
Kan je wel verbinding maken met een ander netwerk ?

Verstuurd van mijn GT-I9505 met Tapatalk
 
Ja, ander netwerk geen probleem. Firewall uitgezet. En een clean install van windows, daar zit nog geen virusscanner bij. :cool:
Vandaag maar eens de X86 versie geinstalleerd. Helaas, zelfde probleem.
Misschien is die wifispot waar ik mee connect rot ?
Hoewel, mijn samsung S3 connect prima.
 
Heeft het wel gewerkt ?
Misschien support die WiFi stick niet die connectie.
Andere driver proberen misschien.

Verstuurd van mijn GT-I9505 met Tapatalk
 
"Heeft het wel gewerkt" : Ja metzelfde wifi stick en drivers op een P4 pc met windows 7 x86 (vandaar dat ik op de nieuwe pc ook maar eens w7 x86 geinstalleerd heb).
Het verschil is natuurlijk wel dat in de oude een P4 32 bits processor zat en ik nu op een 64 bits quad core Q6700 zit (en van 1.5 Gb geheugen naar 8 Gb ben gegaan).

Verder heb ik naast de TP-Link WN821C (nieuwste drivers) nog een Netgear WNA1000M geprobeerd. Zelfde effect.

Ik zal eens een netwerk trace posten.
 
Ok, je hebt me toch op een idee gebracht.
Met een usb kabel de dongle op EXACT dezelfde positie neergelegd als waarmee hij het deed met de oude PC.
En warempel, direct verbinding :roll:
Ik snap er niks van, de ontvangst sterkte is precies hetzelfde. :?:
 
Mooi dat het nu wel werkt,
Je ontvangst sterkte meet je toch niet met je streepjes neem ik aan ?

Verstuurd van mijn GT-I9505 met Tapatalk
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan