wifispots uit ,maar toch niet?

Status
Niet open voor verdere reacties.
Z

ziggOO

heb een vraagje ,Ik heb een twee weken geleden ingelogd via mijn Ziggo
en wifispots uitgezet ,ik gebruik het niet en wil er dus ook geen gebruik van maken ,daar dit ubee wifi modem echt belabberd is . de overkant van de straat kom je niet. kortom werkelijk belabberd ,mijn netgear zie je 3 straten verder nog ,maar goed dat is een ander verhaal ,ik wil wifispots uitzetten ,via mijn ziggo pagina ,daar staat die uit ,echter blijft ziggo wifispots gewoon aanstaan via mijn modem ,terwijl die wel uit was...

iemand enig idee waarom dit is?
 
Normaal krijgt na deze verandering je modem automatisch een reboot, zodat ook daadwerkelijk het wifispot gebeuren fysiek is uitgeschakeld in jou modem.
Dit is bij jou om één of andere reden misschien niet gebeurd, dus zou je het modem even handmatig moeten rebooten.
Dit doe je door even de spanning er voor een seconden of 10 even af te halen.
Misschien werkt het.
 
dit had ik gedaan ,en hij stond op disabled ,nu een kleine twee weken later dus niet meer, maar op mijnziggo dus wel ,ik kan dus niets aanpassen...
 
In mijn modem staat het ook weer ingeschakeld.
Dus contact met de helpdesk genomen en hier vond men het vreemd dus waarschijnlijk een softwarefout.
Men zou de hotspot weer inschakelen en daarna weer uitzetten.
Ik zou pas na het weekend kunnen zien of het uitgeschakeld is.
Dus maandag moet het uitgeschakeld zijn ik betwijfel dit sterk ziggo kennende. Werkt dit niet dan schakel ik het hele draadloze gebeuren in mijn modem maar uit en sluit mijn linksys modem maar weer aan.
 
Wifispot uit maar toch aan? (en op 5 GHz?)

Ik snap even iets niet. Hoe is het mogelijk dat mijn Wifispot uit staat maar toch zichtbaar is in de lijst van netwerken? En dan ook nog op 5 GHz terwijl dat officieel niet kan?

Code:
Ziggo9CAB8  40(A)N  WPS  WPA2-PSK  100%  7C:E9:D3:39:8E:94  Access point
Ziggo    40(A)N  WPA2-Radius   100%  7E:E9:D3:39:8E:95  Access point
 
Op de Ubee 3200 kun je wel en WifiSpot op 5 GHz instellen. Maar als je op MijnZiggo, de spot uitzet, moet ook de Ubee nog een keer gereset worden voordat hij echt uit is. (zou vanzelf moeten gebeuren)

Tenzij je een programma hebt dat oude netwerken blijft onthouden. Gebeurd bij mijn WiFi tool tools ook.
 
ik heb ze zelfs een screenshot gestuurd ,en uitgelegd dat het in mijnziggo goed stond ,maar in de ubee niet ,vervolgens laten ze totaal niks meer horen.
erg apart .
 
Oops dit had een aparte thread moeten zijn. Maar de oplossing heeft gewerkt en ik heb 'm nooit meer teruggezien. Bij mij stond-ie overigens al op 2 plaatsen disabled (Mijn Ziggo EN modem).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan