wifi-spots

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

marij

Ik heb een HTC ONE V als ik Wifi-spots probeer te activeren staat er Ziggo beveiligd met 802.1x als ik er op duw komt let op u moet een pin-code of wachtwoord voor het vergrendelen van het scherm instellen voor dat u de referentie op slag kunt gebruiken, hoe kan ik dit omzeilen, ik heb het een keer gedaan en toen kon ik iedere keer als ik mijn smartphone ging gebruiken de pincode intoetsen, bij Vodafone hebben ze me dat er uit gehaald, maar ze zeiden dan moet je bij ziggo zijn.
Kan me iemand daar mee helpen?
Groet Marij
 
Het lijkt me toch niet dat je bij Ziggo moet zijn om de schermvergrendeling van een Vodofoon toestel in te stellen?

Volgens mij mist er iets in je verhaal.
 
nee, volgens mij snap je het niet, ik ben naar Vodafone gegaan om dat ik een Vodafone abonnement heb en zij hebben wifi spot geannuleerd zodat ik weer normaal mijn smartphone kan gebruiken, dus wifi spot heb ik niet meer geactiveerd op mijn smartphone, wil ik dat wel weer gaan gebruiken dan moet ik weer pin-code of wachtwoord gaan gebruiken voor de referentieopslag, maar toen ik vroeg hoe kan ik dat omzeilen voor iedere keer mijn pin-code of wachtwoord in te voeren toen zeiden zij dat is wat van ziggo met hun wifi spot beveiliging.
Groet Marij
 
Dat ligt niet aan Ziggo, dat is een keuze van de softwaremakers van je telefoon. VPN vereist bijna altijd een screen-lock, 802.1x soms wel, soms niet. Kun je geen face-unlock gebruiken? Dat is veel makkelijker dan PIN of PATTERN.
 
Het lijkt me dat die pincode voor de opslag van het netwerk maar 1x nodig is bij het aanmaken.

Tenzij je op jouw phone een instelling hebt om altijd eerst een pincode te gebruiken bij contact met een ander netwerk. Maar als dat zo is, moet het zeker uit te zetten zijn omdat dat niet iets is wat je normaal wilt. Maar dat wordt dan iets voor iemand die hetzelfde toestel heeft. Maar ik blijf erbij dat zoon specifieke instelling in de smartphone handleiding moet staan en anders door de verkoper uitgelegd moet worden.
 
wifi spot

Hoi Varel, ik heb geen tijd meer gehad, ik ben al druk bezig met voorbereidingen voor de carnaval, en zo meteen vertrekken we met de carnavalsvereniging op weekend, kom maandag terug en ga dan proberen, laat zeker wat weten.
Groet Marij :thumb up:
 
Ziggo Wifi-Spots

Hoi Varel, ik heb inmiddels contact gehad met iemand van Ziggo wat ik persoonlijk ken en als het goed is komt hij deze week naar mij toe en dan gaan we er na kijken, ik durf het zelf niet goed want ik ben toch bang dat ik dan weer iedere keer de pin-code of wachtwoord moet in voeren voor het scherm te ontgrendelen en hij denkt dat hij dan weet hoe die dat moet omzeilen, en ik meen dat jij het over Wifi-Hotspots had en ik weet niet of dat hetzelfde is als Wifi-Spots misschien weet jij dat ?
Ik hou je in ieder geval op de hoogte, en sorry voor mijn late reactie ik ben even met andere dingen bezig geweest.
Groetjes Marij.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan