wifi spots op Sony brava

Status
Niet open voor verdere reacties.

bert1984

Forum Gebruiker
Berichten
667
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Goedendag,

Weet iemand hoe je Wifi spots werkend kan krijgen op een sony brava tv uit 2014?

Ik zie het Ziggo netwerk, ik kan deze ook kiezen maar het enige waar om gevraagd word is de WPA key, en niet de gebruikersnaam, deze kan ik ook niet handmatig invoeren/toevoegen. Gevolg is dat de TV aan geeft dat de verbinding mislukt is.

Dus ik hoop dat iemand mij kan helpen
 
Je moet geen verbinding met wifspots maken met je TV maar met je eigen netwerk. Wifispots werkt alleen vanaf smartphones en computers die een bepaald beveiligingsprotocol ondersteunen en dat zit niet in TV's ingebakken. Je moet dus met je TV altijd verbinding maken met je eigen modem/router's wifi.
 
Vaag... want op mijn samsung tv uit 2009, werkt het namelijk wel.
 
De tv moet WPA2 enterprise ondersteunen. Jammer genoeg is dat niet gangbaar bij TV's. Ook niet op de Humax recorders van Ziggo. Mijn thuisnetwerk gebruikt ook WPA2 enterprise en daar kan mijn Humax ook niet mee verbinden.

Maar het probleem snap ik niet direct. Een TV staat toch thuis? En daar heb je toch je eigen Wifi.
 
Het is voor iemand die geen internet thuis heeft, en wil dus met mijn Wifi spots login inloggen, zodat ze toch internet hebben (op de TV)
 
Het is voor iemand die geen internet thuis heeft, en wil dus met mijn Wifi spots login inloggen, zodat ze toch internet hebben (op de TV)

En weet je zeker dat het bij jouw TV uit 2009 echt via wifispots loopt en niet via je normale accesspoint ? Want WPA2-Enterprise heb ik nog nooit op een Samsung TV gezien. Je moet daar dan een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen invullen. Moet jij dat ook op jouw TV ? Of alleen wachtwoord ?
 
Hoi Cees, ik neem mijzelf nu al enige tijd voor om dit na te gaan, maar vergeet dit steeds, ik zal nog eens nazien of dit echt wifispots is op mijn Samsung
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan