• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wifi-router

  • Onderwerp starter royvanbenthem
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
R

royvanbenthem

Ik heb nu een aparte modem met een aparte router voor draadloos internet. Nu zou ik graag een nieuwe wifi-router willen hebben. Alleen dit kan blijkbaar niet zomaar besteld worden, zonder ervoor te moeten betalen. Ik ben al meerdere jaren een tevreden Ziggo-gebruiker, maar om te moeten betalen voor een wifi-router vindt ik wel een beetje te erg voor woorden. Hoe kunnen we dit oplossen???

Groetjes,
Roy
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Welk modem heb je nu? En met welk abonnement? De oudere modems kunnen de hoge snelheid van het meest uitgebreide abonnement blijkbaar niet aan. Dan zou je via de klantenservice een nieuw modem kunnen vragen.
 
Wil je een wifirouter met ingebouwd modem van Ziggo als vervanging van je losse modem + eigen router?
Of wil je gewoon een nieuwe router en zou je die graag van Ziggo willen krijgen?
Ik zou helemaal niet zo ontevreden zijn met je huidige situatie. Je kan nu namelijk zelf kiezen hoe je je thuisnetwerk inricht en wat voor soort router+wifi je neemt.
 
ben het met theroadmap eens

Ik heb recentelijk een nieuwe modem ontvangen. Nu een met wifi en router. Dit omdat de oude modem simpelweg stuk was. Zelf heb ik ervoor gekozen om de wifi en routerfunctie uit te zetten om zo mijn eigen netwerk te gebruiken. (mede ingegeven door andere problemen)

Een nadeel is dat vanaf nu ik Wifispots niet meer kan gebruiken, iets wat in de oude situatie wel mogelijk was. Je moet dus een keuze maken wat je wilt en of je hier kosten voor tegenover wilt zetten.

persoonlijk kan je m.i. je oude situatie handhaven mits je eigen router natuurlijk goed functioneert
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan